sta mislite o danasnjim tinejdzerima

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Prodiskutujte o danasnjim tinejdzerima ...

Kako zive,gde izlaze,sta rade u slobodno vreme.. ?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
sve se to izvitoperilo. nista vise nije isto. secam se ad sam ja bio tinejdzer, tada je da kazem nekako jos uvek bilo normalno a ovo sada - katastrofa - ne znam sta misle ta deca. sex u 13? ne, ne, nista vise nije normalno pa ni te godine koje trebaju da budu najsladje

Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
Slažem se da su generacije otišle u k....Moja 1993. je grozna,ali 1994. i 1995. su još gore!

Baš mi je žao što sam dio te snobovske generacije gdje se samo gleda ko ima skuplji telefon,novije Air max i tako...Ne rade ništa pametno,jedva da su pročitali 5 knjiga u životu,prepričavaju mjesecima neko svoje pijanstvo...

Nikada se nisam družila sa ljudima iz moje generacije niti ću ikada.Ja sam uvjek zahvaljujući starijoj sestri kretala sa starijim društvom. :)

Od raje iz osnovne škole volim svega 4 osobe,ostali su 0....

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Tinejdžeri su odraz svojih roditelja. Kako ih roditelji vaspitavaju - takvi su.

Sa jedne strane deca imaju previše prava i slobode a premalo obaveza! Toliko zakona ima koji se brinu da se dečija prava ni slučajno ne bi narušila. To je sve na mestu ali mi kao i u mnogim drugim stvarima brkamo demokratiju sa anarhijom i vaspitavanje bez limita.

Za sve što se događa i krivicu i pohvale snose roditelji! Opravdanja da su drugačija vremena, teška situacija i to po meni ne drži vodu! Za nevaspitanje nema opravdanja.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Tinejdžeri su odraz svojih roditelja. Kako ih roditelji vaspitavaju - takvi su.

Sa jedne strane deca imaju previše prava i slobode a premalo obaveza! Toliko zakona ima koji se brinu da se dečija prava ni slučajno ne bi narušila. To je sve na mestu ali mi kao i u mnogim drugim stvarima brkamo demokratiju sa anarhijom i vaspitavanje bez limita.

Za sve što se događa i krivicu i pohvale snose roditelji! Opravdanja da su drugačija vremena, teška situacija i to po meni ne drži vodu! Za nevaspitanje nema opravdanja.

kako i mogu roditelji da ih vaspitaju kad su ih i oni dobili u tim godinama. i roditelji su im balavi. majka 30 godina, cerka 14 - ne zna se sta je gore

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Gomila lenjih tupadžija, bezobrazna, bahata, nekulturna, umišljena i histerična! Glavna "igra" je fejsbuk, omiljena "igračka" telefon od 88mpix, a "knjiga" "Svet" i "Skandal"... wacko2

Natrag