Sta mislite da li postoji drugi svet drugaciji od naseg?

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
0
Sta mislite da li postoji drugi svet drugaciji od naseg?Ljudi savrseniji od nas...

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Drugi svet svakako postoji. Ne samo drugi, nego i treći, četvrti... Ko zna koliko! Da li su bića tamo naprednija od nas? Bilo bi prilično nadmeno da tvrdimo da smo najbolji u celom svemiru. Već isuviše ispaštamo zbog nadmenosti...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.03.2011
Poruka
13
da postoji "drugi svet" ili preciznije receno duhovno podrucje gde prebivaju duhovne osobe(Bog i andjeli)koji su snazniji,inteligentniji,mocniji od nas,uvek spremni da pomognu,koji tu svoju sposobnost ne iskoriscavaju za licnu korist.
kad kazem duhovne osobe,mislim na one dobre koje su stali na strani Boga.za razliku od neposlusnih andjela koji su se pobunili i postali demoni kojima je vodja djavo ili satana i zbog kojih danas ljudi pate i umiru
toliko za sada

Član
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruka
44
Je l' tamo postaješ duhovan, il' duhovit? Ako može neko objašnjenje, ja to ne razumem. Ja sam materijalan, pa ono...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2010
Poruka
16
pa sigurno da postoji neki drugi svet, i da postoje i druga bica drugacija od nas

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Po naslovu teme kao da se Ulukiora vratio, u stvari da je Ulke u pitanju on bi napisao da svet postoji a posle kako bi ga opisao to je nemoguće predvideti :lol: a ja, ne znam ni sam, ni ovaj današnji svet ne razumem a kamoli neki drugi :dont-know:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
da postoji "drugi svet" ili preciznije receno duhovno podrucje gde prebivaju duhovne osobe(Bog i andjeli)koji su snazniji,inteligentniji,mocniji od nas,uvek spremni da pomognu,koji tu svoju sposobnost ne iskoriscavaju za licnu korist.
kad kazem duhovne osobe,mislim na one dobre koje su stali na strani Boga.za razliku od neposlusnih andjela koji su se pobunili i postali demoni kojima je vodja djavo ili satana i zbog kojih danas ljudi pate i umiru
toliko za sada
Jesi siguran da si ovde hteo da ostaviš odgovor? Ovo su Slobodne diskusije, ipak, a ovo tvoje je za Religiju.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sta mislite da li postoji drugi svet drugaciji od naseg?Ljudi savrseniji od nas...
Da budem iskrena, lakše mi je da razmišljam da ne postoji....
Zamisli da tako ideš negde ulicom ili kroz neki prolaz i sudariš se sa nekim ''malim zelenim''....Ja bih se onesvestila...Za mene bi to bio kraj ovog sveta...:boredom:
Što da razmišljam unapred...

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Da budem iskrena, lakše mi je da razmišljam da ne postoji....
Zamisli da tako ideš negde ulicom ili kroz neki prolaz i sudariš se sa nekim ''malim zelenim''....Ja bih se onesvestila...Za mene bi to bio kraj ovog sveta...:boredom:
Što da razmišljam unapred...
Ne bi se onesvestila... Uspaničila bi se kad bi ga videla da se vrzma po Zlatiboru, u blizini tvojih zaliha.

Natrag