Sta je prevara u emotivnoj vezi ?

Član
Učlanjen(a)
30.04.2011
Poruka
1
Imam devojku mladju od mene 18.god.u vezi smo 1,5god.Davao sam novac bivoj devojci za skolovanje njenog deteta iz prvog braka,da ne bi izgubila pravo na skolovanje,platio sam jednom i obnovu godine i iso sam na kafu nekoliko puta ,bez ikakvih emocionalnih odnosa ( sexa nije bilo). Dali je moja devojka u pravu sto zeli da raskine sa mnom.Dali sam je ovim ponizio i povredio,a ona je u medjuvremenu sa mnom imala dva pobacaja i da li je po vama samo sex prevara ili sve sve ovo sto sam radio.Hvala na odgovorima.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.08.2009
Poruka
455
Imam devojku mladju od mene 18.god.u vezi smo 1,5god.Davao sam novac bivoj devojci za skolovanje njenog deteta iz prvog braka,da ne bi izgubila pravo na skolovanje,platio sam jednom i obnovu godine i iso sam na kafu nekoliko puta ,bez ikakvih emocionalnih odnosa ( sexa nije bilo). Dali je moja devojka u pravu sto zeli da raskine sa mnom.Dali sam je ovim ponizio i povredio,a ona je u medjuvremenu sa mnom imala dva pobacaja i da li je po vama samo sex prevara ili sve sve ovo sto sam radio.Hvala na odgovorima.

Ne znam samo kakve ovo ima veze sa pravilima i predlozima u vezi foruma. Eto i mene su Amerikanci prevarili, pa sta da radim. A Hotfile koji mi je sve uploadovano pobrisao da i ne pominjem.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820

Nigde nisi pogresio. Sve sto si uradio, postupio si vrlo ispravno i mogu ti reci samo BRAVO!

Problem je u tome sto je ona previse mlada, 18 godina mladja od tebe prijatelju (drugim recima, nezrela da shvati tvoje ponasanje). Sasvim je normalno i prirodno da se tako ponasa. Pobacaji koje je imala medjutim, mogli su lako da se dese ako ju je mnogo pogodilo to sto si radio i ako se je mnogo oko toga nervirala.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poruka
343
Za sve su uvijek dvoje potrebni...
Ona jeste to mozda pogrijesno sve protumacila, ali da li ste se i vi uopste potrudili, da sve ovo ona ne shvati jednoga dana pogrijesno, ili onako kako vi ne bi htijeli, zeljeli da protumaci?

Inace pohvale sto pripomazete pri skolovanju dijeteta koje nije uopste vase.:yea:

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Ako svojoj sadašnjoj djevojci nisi rekao za financijske izdatke i susrete s bivšom djevojkom, onda je ona izgubila povjerenje u tebe. I mislim da je ispravno s njene strane što želi s tobom prekinuti. A ti iz ovoga nešto nauči, pa budućoj partnerici nemoj prešućivati ovako važne stvari.

PS

1. Drugi put budi i prema nama konkretniji. Jer razlika od 18 godina može biti varljiva. Nije isto ona 18, a ti 36wacko2, ili ona 30 a ti 48.

2. I napiši razlog zašto je tvoja sadašnja djevojka 2 puta abortirala s tobom. Jer ako je zato, što ne želiš obaveze i nove troškove, onda ovdje neću iznijeti kako loše mišljenje imam o tebi. Ali te mogu "počastiti" na PP, ako želiš. Slobodno se javi.:blum3:

3. Pozdravi mi Vibe Tribeta. Nije loš dečko.;)

Natrag