Sta je NLO?

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ma jok. Amerikanci imaju veze sa UFO a Čeda Jovanović vozi blindirani NLO.

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Sve sam više sklon vjerovanju da Ameri podmeću NLO, kako bi oni muljali nešto iza leđa.....

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Pa velim ti ja. Dali ovim našim političarima da viču: "Evropa nema altrnativu". i to sve zadnji modeli, s pogonom na sva četri tanjira.

Učlanjen(a)
15.09.2011
Poruka
86
Ja sam cuo,od prijatelja,da Amerikanci hoce da imaju svjetsku vladu i zato stalno govore da ce u Novembru stici vanzemaljci na Zemlju.
Amerikanci hoce vladati cijelim svijetom

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ama ne, Bilderberšku grupu ne čine samo Amerikanci jer je cilj da Zemlja ima samo jednu religiju jer "svi će ljudi braća biti". E sad ne znam kako se tu uklapaju vanzemaljci :dont-know:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Dobro si čuo, samo što to neće Amerika nego neki koji upravljaju i Amerikom i EU. Za njih se ne čuje uglavnom. Prezivaju se Hohenzollern, Hanover, Wittelbach, Wurttemberg, Savoy,Frescobaldi, Bourbon, Habsburg, Orange, Sachsen-Coburg-Gotha (1917. promijenili prezime u Windsor), Oldenburg, Wettin, Liechenstein, Nassau, Grimaldi, Braganza, a iznad svih njih je starješina Jezuitskog rimokatoličkog reda (general) koji stvarno rukovodi i upravlja Vatikanom. Zovu ga još i neformalno "Crni Papa", trenutno je na toj funkciji (dok ne umre) Adolfo Nicolas Pachon. Ujedno je i jedana od glavnih faca u organizaciji "Opus Dei" uz trenutnog prelata monsinjora Havijera Ečeveriju.

Tek poslije i ispod njih se nalaze "izvršioci" za koje si možda i čuo, Rotšildi, Rokfeleri, Lebovi, Kuncevi itd. Ispod ovih se nalaze tipovi kao Henri Kisindžer i Zbignjem Bžežinski i slični, koji se prse u Savjetu za inostrane poslove, Bilderberg grupi, Trilaterali, Rimskom klubu i slično. E tek ispod ovih likova dolaze aktuelni predsednici SAD, Britanije, Francuske, Njemačke, Italije itd.

Mnogo zapetljano ali se da skontati ako proučavaš 30 godina kao ja. :D

Natrag