Šta ili ko Vas najviše nervira?

Član
Učlanjen(a)
26.12.2009
Poruka
46
pa kako prvo nemozam da svatam deka zivotot e dosta surov, deka drzavata vo koja sum se rodil e samo drzava na xartija inace vo prevod ''dno dna'' nema rabotni mesta nema vrabotuvanje, a i da ima rabotni mesta toa e kolku za prezivuvanje edvaj,pa zatoa mladite idat vo pecalbarstvo u ''jebeni'' Afganistan ima nekoi sto odat zatoa sto nemaat leb da jadat ,nekoi da pokrijat dolgovi,nekoi da obezbedat podobri materijalni uslovi,a ima nekoi koi imaat odlicen zivot dzipovi ,koli,vikendici,stanovi, i sto praat se kurcat tuka na pogresno mesto vo pogresna drzava, neka idat tamu kaj e slagot na svetot pokraj muzicki zvezdi,svetska klasa pr. ''New York'' a ne ovde da provociraat ludje sto nemaat jogurt da si kupat a seto toa stvara revolt,ocaj,vnatresen bunt pa duri i zenskite stanale takvi so samo koj ke pokaze dolari u drustvo i ima klucevi od dzip i stan samo togas se nafrlaat i na klosari ali bitno e pariii jebeni pariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Svakog dana, više ili manje, desi se nešto (ili neko) da me nervira. Najviše nerviram samu sebe, što nisam onakva kakva bih želela da budem.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Retko ko moze da me toliko iznervira koliko mogu sama sebi da podignem pritisak nervirajuci se zbog nevaznih i nebuloznih stvari.
Najgore od svega je kad moram ubedjivati nekoga da se ne ljutim zbog gluposti, da nisam nervozan tip,nisam zlopamtilo i ne ljutim se paaa skoro nikad , vec me neko non - stop gnjavi pitanjem jesi li ti sad ljuta nesto na mene?E to ume jako da me iznervira.

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
najvise me nerviraju ljudi sa dvojnim moralom...oni koji uvek imaju svoje umisljene argumente za osudjivanjem,kritikovanjem...ponistavanjem drugog....sa njima se nikad ne zna na cemu si,sta misle i da li ti dobro zele.....da li na svesnom ili nesvesnom nivou to rade,uvek je pod pitanjem.....mislim da je pozadina svega veliki unitrasnji konflikt sa sobom...kompleks naravno...i velika potreba za potvrdom i odobravanjem...takvi ljudi mi su u stanju da za 5 min neobaveznog razgovora isisaju energiju za ceo danwacko2...zato treba bezati glavom bez obzira:(

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nerviraju me ljudi, kojima je u životu ili suviše dosadno ili su previše gnevni i samo čekaju neki momenat da se istresu na prvu osobu koju vide. Takvih slučajeva ima najviše po marketima, koji obično drže predavanje kako stajati u redu za plaćanje na kasi, ali i na ulici, koji ti zameraju kako si se parkirao i jesi li uključio sva četiri migavca, ako si se slučajno zaustavio na blic...Bez obzira što u blizini stoji policajac...
Interesantno je, da ''slučajeva'' koji brinu tuđu brigu i onih koji bi se stalno sa nekim kačili i ''kalili'' na tebe svoj gnev, ima sve više...

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
ovih dana me nervira neko ko je uporan sa telefonskim pozivima..to me bas izludjuje sad..ako nisam u mogucnosti da se javim ili mi se ne javlja mislim da je osnovna kultura da me ostavi na miru..cak mi stvara averziju da se uopste i javim zbog tog ponasanja..mislim da je nesto hitno,postoji sms.eto:(

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Mene veoma nerviraju ljudi koji stalno kasne,drugo mesto bih dodelila onima koji lazu i onima koji su bezorazni....i poslednje mesto zauzimaju svi oni koji su puni sebe i ponašaju se nadmeno,a za to nemaju ama baš nikakav razlog.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Zavisi gde se nalazim. Ako sam kod kuće, onda sam opušteniji i manje spreman na neprijatnosti, tako da se lakše i brže iznerviram. Van kuće, kad odem u grad, na fakultet itd, vrlo malo toga može da me iznervira.
A sad, šta, ili ko? Uglavnom oni koje najbolje poznajem i s kojima najviše vremena provodim, jer sud ostalih ne primam lično.

Natrag