Sta biste rekli osobi iznad da se probudite pored nje ?

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
:)nego sta....uz dobro vino mi do mora mozemo stici..pa se vratiti sa bevandom..heeeeee

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ne znam o čemu se pričalo, slučajno pomenuh penzose s Kališa. yes3 :mrgreen:

Tipičan provincijski kompleks velikog grada. Mjesto da pominje Šumarice, on ode u BG da studira i odma... Kališ.:lol:

Pričalo se, pričalo, a ja osjetljiv čim se spomenu penzioneri. Odbio sam svojevremeno poziv jedne gospođe koja više nije na ovom forumu, pa je ona prokomentarisala da onda idem da igram šah na Kališu. Mislio sam da ti je to na pameti.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Tipičan provincijski kompleks velikog grada. Mjesto da pominje Šumarice, on ode u BG da studira i odma... Kališ.:lol:

Pričalo se, pričalo, a ja osjetljiv čim se spomenu penzioneri. Odbio sam svojevremeno poziv jedne gospođe koja više nije na ovom forumu, pa je ona prokomentarisala da onda idem da igram šah na Kališu. Mislio sam da ti je to na pameti.

Jbg, brate Ruse, ovo, ono, mis'im jbt, moram da se uklopim u beOOOgradski fazon. :lol:

Hehehe, ne sećam se toga, al mogao sam da se pravim da imam dobru memoriju. :mrgreen:

Aj laku noć, lako je vama penzosima, nikad niste umorni. :lol:

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Ooo dobro jutroo Bondice.. Kako si?
941697105.gif

Član
Učlanjen(a)
14.03.2011
Poruka
670
Dobro jutro Nency.Evo dobro je.Lepo vreme je kod nas i bas sam vesela.Malo cu u biciklizam.

Kako si ti? :)

Natrag