Sta biste rekli osobi iznad da se probudite pored nje ?

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Vidis li ti to...?
Ja se pojavila svi se ucutali....
Prosto mi je neprijatno :lol:

Ma nije do tebe. Proći će te. Ti si naj maca na forumu, ove ostale ti nisu ni do koljena. Toliko svojom pojavom otskačeš od njih da se pitam šta ćeš uopšte s njima. ( eeeeee, ovako sam nekad stvarno petljao ženama):lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma nije do tebe. Proći će te. Ti si naj maca na forumu, ove ostale ti nisu ni do koljena. Toliko svojom pojavom otskačeš od njih da se pitam šta ćeš uopšte s njima. ( eeeeee, ovako sam nekad stvarno petljao ženama):lol:

Rus, vidi se da si "operisao" 70-ih... :lol: Daj neku novu žvaku... :D :D

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667

Ebi ga....moraš biti sa nekim....dobro je da nisi menjao avatar i nik.....nebih te prepoznao....

Ima mnogo promena....baš sam dugo bio odsutan... Neki su promenili i nik-name....kako sada pronaći ljude....

Sta da sam videla :)
Jel' tu ima i sta da se vidi :)

Ne može....pošto nisi ...VIDOVITA....

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591

Ne znam od koga odskacem....ja sam bila samo sa avatarom iznad sebe ;)
Mislim na forumu....kao temi...do vraga sad.....

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ebi ga....moraš biti sa nekim....dobro je da nisi menjao avatar i nik.....nebih te prepoznao....

Ima mnogo promena....baš sam dugo bio odsutan... Neki su promenili i nik-name....kako sada pronaći ljude....

Ne može....pošto nisi ...VIDOVITA....

Pa reci mi ti.ocigledno je da nesto znas ;)

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Rus, vidi se da si "operisao" 70-ih... :lol: Daj neku novu žvaku... :D :D

E moj Tito ima toga kolko hoćeš i uopšte nije važno odkad su. Neke stvari i žvake su vanvremenske, pale uvijek. Ovo je bio samo jedan od šablona. Bio sam ja dosta kreativniji u palamuđenju.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
E moj Tito ima toga kolko hoćeš i uopšte nije važno odkad su. Neke stvari i žvake su vanvremenske, pale uvijek. Ovo je bio samo jedan od šablona. Bio sam ja dosta kreativniji u palamuđenju.

U pravu si, a ionako sve je pitanje trenutka... nekad i alkohola... :mrgreen:

Edit: Endži, dobro jutro, šta ima? :D

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ne znam od koga odskacem....ja sam bila samo sa avatarom iznad sebe ;)
Mislim na forumu....kao temi...do vraga sad.....

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Pa reci mi ti.ocigledno je da nesto znas ;)

I bre, sad me za moment baci u nedoumicu. Morao sam da pogledam u kojoj sam temi. Da,
Sta biste rekli osobi iznad da se probudite pored nje ? Pa nisam pogriješio temu.Sad si me dobro zeznula.:lol:

Natrag