- Učlanjen(a)
- 26.04.2010
- Poruka
- 2.667
Vidis li ti to...?
Ja se pojavila svi se ucutali....
Prosto mi je neprijatno :lol:
Mora da si ih ...zatekla....
A, da si i videla....šta bi bilo.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vidis li ti to...?
Vidis li ti to...?
Ma nije do tebe. Proći će te. Ti si naj maca na forumu, ove ostale ti nisu ni do koljena. Toliko svojom pojavom otskačeš od njih da se pitam šta ćeš uopšte s njima. ( eeeeee, ovako sam nekad stvarno petljao ženama):lol:
Mora da si ih ...zatekla....
A, da si i videla....šta bi bilo.....
Ma nije do tebe. Proći će te. Ti si naj maca na forumu, ove ostale ti nisu ni do koljena. Toliko svojom pojavom otskačeš od njih da se pitam šta ćeš uopšte s njima. ( eeeeee, ovako sam nekad stvarno petljao ženama):lol:
Sta da sam videla
Jel' tu ima i sta da se vidi
Ebi ga....moraš biti sa nekim....dobro je da nisi menjao avatar i nik.....nebih te prepoznao....
Ima mnogo promena....baš sam dugo bio odsutan... Neki su promenili i nik-name....kako sada pronaći ljude....
Ne može....pošto nisi ...VIDOVITA....
Rus, vidi se da si "operisao" 70-ih... :lol: Daj neku novu žvaku...
E moj Tito ima toga kolko hoćeš i uopšte nije važno odkad su. Neke stvari i žvake su vanvremenske, pale uvijek. Ovo je bio samo jedan od šablona. Bio sam ja dosta kreativniji u palamuđenju.
Ne znam od koga odskacem....ja sam bila samo sa avatarom iznad sebe
Mislim na forumu....kao temi...do vraga sad.....
Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Pa reci mi ti.ocigledno je da nesto znas