Sta biste rekli osobi iznad da se probudite pored nje ?

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
šta sve nećeš uraditi za glas za Miss šarma...ccc...:lol:

Parola je snadji se
bg4.gif

Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
154
U uobičajenim okolnostima ovo bi se zvalo lapsus calami ali pošto si ti u pitanju mislim da je ipak riječ o lapsusu tikve. Leteći dinosaurus se zove pterodaktil a ne peterodaktil.

Tema: Nema šanse da se probudim pored ovoga... istjerao bi ga još prije spavanja iz kreveta.

:roll:
Dobro de što si nervozan ko da su ti se gaćke usukale u guzicu,veruj mi da nisam imao ozbiljnu nameru da se budim pored tebe...peterodaktilu jedan

ono topik

jel znaš di si ostavila fucking sandalice?:lol:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
:roll:
Dobro de što si nervozan ko da su ti se gaćke usukale u guzicu,veruj mi da nisam imao ozbiljnu nameru da se budim pored tebe...peterodaktilu jedan

ono topik

jel znaš di si ostavila fucking sandalice?:lol:

U jbmti zivot :???::stupid:
Pa ja ovog co'eka ne znam sta cu ja VOJ a ne znam ni gdje su mi fucking sandalice:stupid:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Uzviknula bih uspaniceno "juuuu ,kakva je ovo buba ...." i onda bih je lupila vrelom serpom punom kuvanog kupusa ...:vorred:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Dobro jutro plavo bespolno bice ,promeni dioptriju nisi se probudio pored Mileta .:acute:

Ili su pak mozda neki afiniteti u pitanju pa si mene preskocio ?:blum3:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Dobro jutro plavo bespolno bice ,promeni dioptriju nisi se probudio pored Mileta .:acute:

Ili su pak mozda neki afiniteti u pitanju pa si mene preskocio ?:blum3:

Anđo dušo nemoj da si na kraj srceta. Evo ja ću pokušati da ti popravim raspoloženje. Vidio sam tvoje slike... svojevremeno, izgledaš fenomenalno,dobar komad, mene malo podsjećaš na Lepu Brenu iz mlađih dana, ali Anđo ja nemam želju da se budim pored nekoga ko ima 35 ljeta... premlada si za moje 52.

Eto sada se nisam zaebavo, ovo je bilo iskreno.

P.s. Graciozno i elegantno, uzdignute glave ću odskakutati pored ove tvoje toksične opaske o bespolnosti ne obazirući se na nju.:lol::lol::lol:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Hahahahahhahahahahhahaha ,nisi normalan (ovo mislim u krajnje pozitivnom smislu ).Moja opaska se odnosila na tvoje precesto insistiranje na impotenciji .

Pa dobro ,ti i Mile ste ipak manje/vise generacija pa je i red je da se budite zajedno .:D
:blum3::blum3::blum3:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Hahahahahhahahahahhahaha ,nisi normalan (ovo mislim u krajnje pozitivnom smislu ).Moja opaska se odnosila na tvoje precesto insistiranje na impotenciji .

Pa dobro ,ti i Mile ste ipak manje/vise generacija pa je i red je da se budite zajedno .:D
:blum3::blum3::blum3:

Ima to i druge komparativne prednosti... volovi će biti na'ranjeni.

Natrag