Sta bi voleli da dobijete za rodjendan?

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
120
Uskoro će mi rođendan... Voleo bi da dobijem minut više sa njom...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Voljela bih se konačno sretno zaljubiti k'o sav pošten svijet!
I taj netko ima točno 15 dana da se pojavi, jasno? :)

Imaš sreće, super si naletila u pravom momentu. Imam jednog Eskima u ponudi, tvojih godina,koju godinu stariji, cca 30. Mnogo je fini i mnogo voli žene... troje sanke je polomio trčeći za ženama. Zamisli da postaneš hiperborejska kraljica ledenog Sjevera. Nije doduše čuo za Frojda, papuče ne koristi ali bi u svakom momentu bio spreman da za voljenu ženu ulovi narvala ili bijelog medu i povede te u svoj iglu na večeru od sirovog morževog sala. On te posmatra dok jedeš a iglu se polako topi i nestaje od njegove vrele želje.

Šta veliš... zar nije egzotično? I romantično.

Član
Učlanjen(a)
20.12.2010
Poruka
892
Imaš sreće, super si naletila u pravom momentu. Imam jednog Eskima u ponudi, tvojih godina,koju godinu stariji, cca 30. Mnogo je fini i mnogo voli žene... troje sanke je polomio trčeći za ženama. Zamisli da postaneš hiperborejska kraljica ledenog Sjevera. Nije doduše čuo za Frojda, papuče ne koristi ali bi u svakom momentu bio spreman da za voljenu ženu ulovi narvala ili bijelog medu i povede te u svoj iglu na večeru od sirovog morževog sala. On te posmatra dok jedeš a iglu se polako topi i nestaje od njegove vrele želje.

Šta veliš... zar nije egzotično? I romantično.

Zlatan si. :dtyste: Ali ja jedva preživljavam ovu domaću hladnoću i ni u kojem slučaju ne idem sjevernije tako da eskimsku populaciju odmah prekriži.

Natrag