Član
- Učlanjen(a)
- 05.02.2010
- Poruka
- 968
ja bih te parice odmah spicila kakvo vracanje :evil:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ajd' sad ponovo pogledaj moj odgovor, i vidi šta se nalazi na kraju! Vidiš onog "žutog" što se smeje kao lud? Znači šala, možda loše napisana, ali šala!Bre ....brate.....Zonki....da li stvarno mislis ovo sto si napisao.......ili se salis...
Pored postenih i cestitih roditelj ( koji bi vratili 100% ) kako si ih opisao......i vaspitanja koje su preneli ( ili nisu ) na tebe.....ovakav komentar......
Zamisli da je ta nesrecnik naprimer dosao iz pecalbe ( inostranstva ) i doneo sve sto je zaradio ......kako bi se skucio u svojoj zemlji..... Srbiji ...i svojom greskom izgubio sve sto je stekao .....i za sta je dugo godina radio i stedeo...
Smo neko..... ko nije dugo radio, stedeo l nesto stekao ......nego je sve dobio na gotovo....moze takav komentar da napise .....
Ovo nije upuceno samo tebi nego i Rekontri....ocekivao sam bolji odgovor od nega .....ne lakonski......
Shvatite ovo kako hocete....... Obojica u....startu.....gresite...
:yea:Možda sam malo preterao .....ali i dalje mislim da grešiš, ali ne svojom krivicom.....
Odrastao si u vremenu kada su nam se dešavale najružnije stvari i to je ostavilo duboki trag u tebi, izmenilo tvoje vaspitanje i način razmišljanja...
Za razliku od tebe ja sam video i lepše vreme i bolje ljude....kada je sve o čemu ti pričas bilo marginalno....( za bolje informisanje pročitaj u celosti moj post - Generacija 50-60-te )
Zar svarno misliš da se niko ne vraća iz inostranstva da bi živeo u svojoj zemli,pričao maternjim jezikom i bude okružen " pravim prijateljima " i rodbinom......
Ko bi znao i kako bi uradio da se stvarno nađe u takvoj situaciji
Ajd' sad ponovo pogledaj moj odgovor, i vidi šta se nalazi na kraju! Vidiš onog "žutog" što se smeje kao lud? Znači šala, možda loše napisana, ali šala!Baš zato svaki put posle odgovora stavljam i taj znak, da se shvati u kojem je kontekstu napisan! Rekoh ti da imam malo čudan i ponekad ne razumljiv smisao za humor.
Moj otac nije našao džak para, ali jeste pozamašnu sumu, u stranoj valuti. Našao je ženu koja je izgubila i vratio joj novčanik. To je stvar vaspitanja, kulture i pogleda na svet. Ja ne bih mogao biti drugačiji...![]()