Član
- Učlanjen(a)
- 05.02.2010
- Poruka
- 968
ja bih te parice odmah spicila kakvo vracanje :evil:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ajd' sad ponovo pogledaj moj odgovor, i vidi šta se nalazi na kraju! Vidiš onog "žutog" što se smeje kao lud? Znači šala, možda loše napisana, ali šala! Baš zato svaki put posle odgovora stavljam i taj znak, da se shvati u kojem je kontekstu napisan! Rekoh ti da imam malo čudan i ponekad ne razumljiv smisao za humor.Bre ....brate.....Zonki....da li stvarno mislis ovo sto si napisao.......ili se salis...
Pored postenih i cestitih roditelj ( koji bi vratili 100% ) kako si ih opisao......i vaspitanja koje su preneli ( ili nisu ) na tebe.....ovakav komentar......
Zamisli da je ta nesrecnik naprimer dosao iz pecalbe ( inostranstva ) i doneo sve sto je zaradio ......kako bi se skucio u svojoj zemlji..... Srbiji ...i svojom greskom izgubio sve sto je stekao .....i za sta je dugo godina radio i stedeo...
Smo neko..... ko nije dugo radio, stedeo l nesto stekao ......nego je sve dobio na gotovo....moze takav komentar da napise .....
Ovo nije upuceno samo tebi nego i Rekontri....ocekivao sam bolji odgovor od nega .....ne lakonski......
Shvatite ovo kako hocete....... Obojica u....startu.....gresite...
:yea:Možda sam malo preterao .....ali i dalje mislim da grešiš, ali ne svojom krivicom.....
Odrastao si u vremenu kada su nam se dešavale najružnije stvari i to je ostavilo duboki trag u tebi, izmenilo tvoje vaspitanje i način razmišljanja...
Za razliku od tebe ja sam video i lepše vreme i bolje ljude....kada je sve o čemu ti pričas bilo marginalno....( za bolje informisanje pročitaj u celosti moj post - Generacija 50-60-te )
Zar svarno misliš da se niko ne vraća iz inostranstva da bi živeo u svojoj zemli,pričao maternjim jezikom i bude okružen " pravim prijateljima " i rodbinom......
Ko bi znao i kako bi uradio da se stvarno nađe u takvoj situaciji
Ajd' sad ponovo pogledaj moj odgovor, i vidi šta se nalazi na kraju! Vidiš onog "žutog" što se smeje kao lud? Znači šala, možda loše napisana, ali šala! Baš zato svaki put posle odgovora stavljam i taj znak, da se shvati u kojem je kontekstu napisan! Rekoh ti da imam malo čudan i ponekad ne razumljiv smisao za humor.
Moj otac nije našao džak para, ali jeste pozamašnu sumu, u stranoj valuti. Našao je ženu koja je izgubila i vratio joj novčanik. To je stvar vaspitanja, kulture i pogleda na svet. Ja ne bih mogao biti drugačiji...