Sta bi bilo kad bi bilo?!

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Živeo bih taj mesec kao da imam čitav život pred sobom.

Budite se i krećete na posao. Ispred kuće vas čeka čovek koji vam kaže da ćete biti najbogatiji na svetu ako pritiskom na jedno dugme ubijete negde nekog u svetu. Šta biste uradili?

Član
Učlanjen(a)
21.11.2010
Poruka
210
Produzila bih ili bih ga prijavila policiji...
Sta bi ste uradili da mozete da spasete mladi zivot po cenu svog?

Član
Učlanjen(a)
06.09.2010
Poruka
136
Ne bih..džaba te sve pare kad bi me ubila savjest..ili ja sama sebe na kraju krajeva.
Sta bi uradili kada biste bili predsjednik SAD-a?

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Na Orchid 11 odgovor.

Žalim, samo za sina bi to uradio. Bez razmišljanja.

Saznaš da imaš HIV. Da li bi obavijestila/o sve bivše partnere, iako je među njima i tvoj "izvor"?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Saznaš da imaš HIV. Da li bi obavijestila/o sve bivše partnere, iako je među njima i tvoj "izvor"?

Nemam više šta da izgubim zar ne? Dakle, odgovor je DA

Sta bi uradili kada biste bili predsjednik SAD-a?

Izdao bih naređenje za masovan pokret prema Rusiji.

Da si neko vrlo značajan za ovu državu i da tvoja reč vredi milion drugih reći, kakvu bi odluku doneo/la po pitanju Kosova?

Član
Učlanjen(a)
25.09.2010
Poruka
178
Da ponovo bude naše, ali mirnim putem, dosta je ratovanja..
A šta biste uradili da dobijete nagradu ''Put oko sveta'', ali uslov je da otputujete sa svojim bivšim ili bivšom...?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
21.11.2010
Poruka
210
Otputovala bih jer sanjam o putovanju oko sveta.
Da li biste popili napitak vecnog zivota,a pritom znate da cete ostati sami na kraju?

Član
Učlanjen(a)
25.09.2010
Poruka
178
Ne, cemu onda vecni zivot...:)
Sta biste uradili da vidite coveka da se davi, a da pri tome niste dobar plivac?

Član
Učlanjen(a)
21.11.2010
Poruka
210
Pozvala bih nekoga u pomoc ili pokusala da mu/joj pomognem sa obale ukoliko bi to bilo moguce.
Kako biste reagovali kada bi ste saznali da cete biti slavni zauvek ako se ubijete?

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Hebeš taku slavu. Bolje sam ja nepoznat i živahan.
Da moraš birati između ružan/na i potpuno zdrav/a, te lijep/a i kronično boležljiv/a što bi bio tvoj izbor?

Natrag