Sta bi bilo kad bi bilo?!

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
Paaaaaaaaaaaaa uzimajući u obzir više stvari, to bi bila Sharon Stone.

Da si glumio/la u filmu "Kad porastem biću kengur" koje ime bi vikao/la sa zgrade?!

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
[INFORMACIJA]Da pokušam da razjasnim situaciju oko višekratnog uzastopnog postovanja kada su u pitanju dva člana.

Svako uzastopno postovanje u nekoj temi između dva člana koje prelazi cifru od tri posta sa jedne strane i tri posta sa druge strane smatram neprimjerenim i odnosiću se prema takvim postovima kao prema spamu. Ukolioko se poslije tri uzastopna posta sa jedne i druge strane pojavi treći forumaš sa jednim svojim postom, to ne znači da će dvoje koji su već postovali po tri puta jedan iza drugog moći ponovo da nastave sa još po tri svoja uzastopna posta u istoj temi. Samo izuzetno mogu da odstupim od ovog pravila ukoliko se radi o dvoje forumaša koji rijetko postuju i nisu svakodnevno skloni takvim egzibicijama.

Gore napisano se odnosi na opšti dio Slobodnih diskusija u kojem se nalazi i ova tema te na podforume Novajlije i Ankete. U Forumu za spamere ova pravila ne važe, znači dozvoljena je duplo veća količina uzastopnog postovanja između dva člana.

Pdf Forum za spamere je po svim pitanjima bitno liberalniji dio Slobodnih diskusija i ukoliko neko ima potrebu za egzibicionizmom ove vrste neka to radi tamo.
[/INFORMACIJA]

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
Rock & roll

Kad bi bio urednik SF-a da li bi imao isti kriterijum za sve?

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Kad bi bila urednik trazila bi da banuje pola foruma....ukljucujuci mene:lol:
Kad bi bili jedan od klonova ovde da li bi svakome "sasuli sve u lice" i dostojanstveno otisli ?

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
Nisam podvojena ličnost, tako da ne bih napravio dva ili više naloga, a sve što o nekom mislim reći ću otvoreno, bez lažnih naloga i nicko-ova.

Da možeš uticati na vremenske uslove, sada bi bilo... ? Kakvo vreme?

Član
Učlanjen(a)
25.12.2010
Poruka
18
bilo bi +30 stepeni, mrzim zimu.
kada bi vam ponudili 100 000 evra, da li bi ste imali seksualne odnose sa Karlom Del Ponte, ili ako ste žena sa Barakom Obamom?

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
ih...i za manje...hahahhaah...:lol:

šta biste uradili da vam jave da u roku 24h morate napustiti državu?

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Necu zadnji put kad sam se napila za NG potukla sam se sa tri zeMske...tako da odlucno NE...:lol:
Sta bi uradili da vam neko predlozi da osvojite nekoga cisto radi para...i dobijate svoj dio?

Natrag