Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eric: Recimo, Monika Beluči, doima se privlačnom.
ndp: Stvarno nemam pojma. Prvo što bi mi palo napamet.
Lider tvog omiljenog benda zove te na njihovu turneju. Ti radiš šta?
Ostao sam duzan odgovor. Prihvatim odem da kupim soda vodu u Jevrejskoj, jedan Tikves, posadim se za sank ili iza bine i uzivam.Ostao sam duzan odgovor. Prihvatim odem da kupim soda vodu u Jevrejskoj, jedan Tikves, posadim se za sank ili iza bine i uzivam.
Black ja sam odlepio.........Ostao sam duzan odgovor. Kupim soda vodu u Jevrejskoj, jedan Tikves, posadim se za sank i uzivam.
Ostao sam duzan odgovor. Prihvatim odem da kupim soda vodu u Jevrejskoj, jedan Tikves, posadim se za sank ili iza bine i uzivam.
Ostao sam duzan odgovor. Prihvatim odem da kupim soda vodu u Jevrejskoj, jedan Tikves, posadim se za sank ili iza bine i uzivam.
Ti to mene malo zekiš a? Pa ti bi baš da me ubiješ ... :???:
Da li bi prihvatio/la izazov da te neko pozove na vikend u prirodu, na mestu koje okružuju strme planine, šuma puna divljači i gmizavaca i nemirna reka?
Zeznuo si sa gmizavcima, ne zbog njih, divlje životinje bih podnijela.
Ajde da ne letimo više, jer vidim da niko nije ljubitelj visine.
Da li bi radio,la kao promoter " Rainbow " usisivača?
Ostao sam duzan odgovor. Kupim soda vodu u Jevrejskoj, jedan Tikves, posadim se za sank i uzivam.
Black ja sam odlepio.........
Da li bi radio,la kao promoter " Rainbow " usisivača?
Da li radio/la kao volonter UNICEF-a?