Šta ako ne vratim kredit ??

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
49
Ma ljudi nemojte da ste naivni pa nisu ni oni sisali vesla pa sad svako moze da ih radi kako hoce moze po neko da se provuce al vecina mora na ovaj ili onaj nacin da vrati dug
 
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Ako u dogledno vreme dodje do kataklizme na ovoj planeti, nikakvi dugovi vise nikada nece biti vazni. ;)
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Samo dok krenu privatni izvršitelji...i kad ne bude bilo odakle da se naplati naćiće pare po svaku cenu.
 
Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
Ja bih svakog uterivaca dugova ili nekog privatnog izvrsitelja odmah ubio pistoljem kada bi mi se pojavio ispred kapije.

A kredit banci mora da se vrati tu nema price,ako se ostane bez posla onda postoje razne mogucnosti dogovora sa bankom kao svuda u svetu.Jedna od mogucnosti je da vam i banka nadje novi posao ili da vas saceka neki mesec dok se ne snadjete ali tada ce kamata biti jos veca.U krajnom slucaju banka moze da trazi od ziranata da vrati kredit ili da uzme hipoteku koja je upisana prilikom sklapanja ugovora.

Znaci sve sto imate u vezi kredita to direktno resavate samo sa bankom.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Banke, uglavnom, ne angažuju tkz. utjerivače dugova. To rade kojekakve kreditne organizacije koje posluju sa privatnim kapitalom. Bankama nisu potrebni utjerivači dugova. U svakoj iole uređenoj zemlji postoje zakoni (o obligacionim odnosima i bankarstvu) i banke rade po tim zakonima i svojim poslovnim aktima.
 
Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
49
;)Ako neko zna siguran datum propasti sveta a da je u skorijoj buducnosti javite mi obavezno da zalozim kucu uzmem kredu i konacno se provedem mesec dana kao covek;)
 
Član
Učlanjen(a)
10.09.2010
Poruka
6
A sta bi se moglo desiti ako bih uzeo manji kredit od par soma eura, i da ga ne vratim!? da li postoji mogucnost manjeg kredita bez ziranta? p.s. nemam nista na svom imenu od imovine
 
Član
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
510
Mislim da u svakom ugovoru o kreditu sa bankom piše(doduše, i velikim i malim slovima) koji su uslovi otplate i šta u slučaju jednostranog prekida ugovornih obaveza.
 
Natrag
Top