Šta je novo?

Srbija...!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
23.11.2010
Poruka
298
Ja volim Srbiju, a vi...!!??, i Kosovo zajedno sa njom, jer Kosovo je srce Srbije...!!!!!!!

0.jpg
3a10.jpg
1788274060_small.jpg
cavicsrb.2469.jpg
14236.jpg
Srbija+Fed+Kup+-+Jankovic+%26+Ivanovic.jpg
srbija.jpg
Srce%20srbija.jpgSRBIJA ZAUVEK U SRCU...!!!

 
Poslednja izmena od urednika:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Lijepo Srbine 101%. I ja volim Kosmet, volim i Metohiju i potpisujem sve šta si naveo u svom postu. I nadam se i volio bih da svi Srbi misle tako.

Samo mi nije jasno koga tvoj post treba da ubijedi, tebe da voliš Kosmet i Metohiju ili mene i ostale da ga ti voliš.
.
Možda mi ne pada na pamet neko adekvatno poređenje ali ovo izgleda kao kada bih ja ušao u pekaru da kupim hljeb pa umjesto da od prodavačice zatražim veknu polubijelog počeo na sav glas da se derem:

" Ja volim Srbiju, a vi...!!??, i Kosovo zajedno sa njom, jer Kosovo je srce Srbije...!!!!!!!. Bilo je, jeste, i biće srpsko! SRBIJA ZAUVEK U SRCU...!!!"

Ali ja sam Srbine101% u pekari? Prodavačica me gleda k'o da sam s Marsa pao.
Hoću da ti kažem da ovde nije mjesto da se samoubjeđuješ ili ubjeđuješ mene ili bilo koga drugog u svoju ljubav prema Kosmetu i Metohiji.

Davno je otvorena tema Kosovo, ovde u Slobodnim diskusijama i poslije desetak postova zaključana, ne zato što je neko protiv toga da ti ili bilo ko drugi voli Kosmet, niti da to jasno ispoljava ali ovde nije mjesto za to isto kao što nije u gorepomenutoj pekari. Nepotrebno i ne služi ničemu.

Ovoliko pišem zbog toga da nekome ne bi palo na um da prigovori kako je Serbian forum antisrpski. Ili da nekome ne padne na um da mene optuži za antisrpsko ponašanje.

Evo ti link do zaključane teme Kosovo pa pogledaj na šta liči. Još jednom, prije nego što zaključam ovu temu ću reći:"Potpisujem svaku riječ iz tvog posta".

...ali mu ovde nije mjesto.

http://serbianforum.org/slobodne-diskusije/17-kosovo.html
 
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top