Srbija u crnom

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Zaista ne mogu da verujem da ovoliki forum nema niti jedan komentar o jučerašnjem strašnom događaju. Ovo je žestok udarac, ne samo za porodice postradalih u nesreći pada helikoptera, već za čitavu našu naciju i to iz dosta uglova. Najiskrenije i najdublje saučešće.

Ukratko - sa Batajničkog aerodroma je poslat helikopter tipa MI-17 u spasilačku misiju za bebom i osobljem saniteta koji je krenuo iz Novog Pazara ka Beogradu. Bilo je dovoljno kiseonika samo za 2 sata ali je zbog odrona na putu poslata najbolja ekipa koju VS ima na raspolaganju. Iz nepoznatih razloga helikopter se, nakon preuzimanja novorođenčeta i dva lekara, zaputio nazad ka Beogradu preko Mladenovca gde su se meteo uslovi naglo pogoršali. U međuvremenu u svim pisanim i internet medijima plasira se priča kako je na aerodromu Nikola Tesla sleteo helikopter gde ga je dočekalo osoblje Instituta za majku i dete gde je i preveženo, uz sve to citat načelnika koji nikad nije izgovoren. U 22:31 prema izjavama komandanata izgubljen je kontakt sa helikopterom nakon dva neuspešna sletanja. Helikopter je nađen oko 2 ujutro, 2 kilometra od aerodroma sa svih sedam poginulih ljudi u njemu.

Ukoliko neko od moderatora misli da tema nije prikladna, molim da je premesti u salon za spamovanje. Interesuju me mišljenja svih pa čak i laika za vazduhoplovstvo.

poginuli-beba-spasavanje-helikopter-pad-rusenje-pilot-omer-mehic-slavica-1426376280-625699.jpg
 
Član
Učlanjen(a)
07.07.2011
Poruka
557
U međuvremenu u svim pisanim i internet medijima plasira se priča kako je na aerodromu Nikola Tesla sleteo helikopter gde ga je dočekalo osoblje Instituta za majku i dete gde je i preveženo, uz sve to citat načelnika koji nikad nije izgovoren.
Molim te, možeš li malo više da objasniš ovo?
Hvala
 
Natrag
Top