Srbi, koji vam je vrag?!

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ciji je to problem moj ili tvoj ili izdavaca koji se se bave tim , da si procitao kako teba sta sam napisao vidio bi da mi nepada napamet da ikom ista osporavam nego sam napisao da u banjaluci treba da bude i sinkroniziranih i u sarajevu sinhroniziranih crtanih filmova pa da svako kupi sta mu odgovara.

Član
Učlanjen(a)
12.01.2010
Poruka
472
To su druge stvari...Pogledaj naslov molim te...Pise li :"Srbi koji vam je vrag?"???
Sto se tice Vase kcerke to je stvar izmedju Vas i Vase zene...valjda ce pisati i pricati onako kako i ostala djeca u njenoj okolini...
Dakle tema glasi Srbi koji vam je vrag i ja sam nadovezala na to...ja nisam ni najmanje nacionalista i mrzim nacionalizam ne zelim da me neko pogresno shvati...ja zivim u Bosni i u mojoj okolini ima i Bosnjaka i Hrvata i Srba...za mene su svi jednaki ali svi postuju svoje...i njeguju svoju tradiciju i svoj jezik o tome ja pricam.
Poštuju, samo što neki urade sinhronizaciju na svom maternjem jeziku, a nekima to i ne pada na pamet, a deca hoće da gledaju crtaće, što znači da u srpskoj industriji je mnogo isplativije ulagati u grand, kursadžije i ostala sr..., bar za mene, a za ostalo, copy paste.
Sa druge strane imamo pregršt mladih glumaca koji bi to uradili i za male pare samo sa kim

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Poštuju, samo što neki urade sinhronizaciju na svom maternjem jeziku, a nekima to i ne pada na pamet, a deca hoće da gledaju crtaće, što znači da u srpskoj industriji je mnogo isplativije ulagati u grand, kursadžije i ostala sr..., bar za mene, a za ostalo, copy paste.
Sa druge strane imamo pregršt mladih glumaca koji bi to uradili i za male pare samo sa kim
Svjesna sam ja toga...i koliko se nasa drzava bavi glupavijim stvarima...a koliko je to ocuvanje tradicije i sopstvenog jezika vazno to onima s vrha nije vazno...zasto u to ulagati pare?
:bad:

Natrag