Spy webcam

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Čovječe ne možeš da hakuješ sa Win XP. Skini sebi Linux, Unix ili MS-DOS to su ti OS za hakovanje ali pošto vidim da ni to ne znaš mani se toga.

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Izvini hakeru nisam te prepoznao! Ako ti nadjes hack za web kameru ja ti dam 1000 evra!!

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Izvini hakeru nisam te prepoznao! Ako ti nadjes hack za web kameru ja ti dam 1000 evra!!

Nije to nemoguće ali ne možeš sad da budeš neki amater i ne postoji baš program sa kojim bi to mogao uraditi. De se čovječe prestani više sa tim zamarati nije to da pritisneš dvije tipke i gotovo.

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Nije to nemoguće ali ne možeš sad da budeš neki amater i ne postoji baš program sa kojim bi to mogao uraditi. De se čovječe prestani više sa tim zamarati nije to da pritisneš dvije tipke i gotovo.

hakovao je pre 20 godina...sve se to menja,nisu isti sada programi!! Hack za web cam ne postoji. mozda ima nacina da se hakuje,ali program kao program ne postoji!!!

Član
Učlanjen(a)
21.04.2010
Poruka
33

znam ja da nije pritisni dugme i ono samo da uradi trazim skript koji bi mi pomogo da hakujem webcam na xp operativnom sistemu a imam skript koji radi za 98 i za tvoju inf radi preko ms dosa

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
znam ja da nije pritisni dugme i ono samo da uradi trazim skript koji bi mi pomogo da hakujem webcam na xp operativnom sistemu a imam skript koji radi za 98 i za tvoju inf radi preko ms dosa

Pa napisao sam gore. Ne možeš da hakuješ iz XP pređi na Linux pa onda nešto radi.

Član
Učlanjen(a)
01.03.2010
Poruka
18
Dali neko zna da mi objasni sta je to IP adresa,cemu sluzi i kako se koristi i cemu koristi?
hvala

Natrag