Spremna nova „Farma"!

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Spremna nova „Farma"!


Pinkovci vredno rade na imanju na koje će se u nedelju useliti novi VIP seljaci.U spavaćoj sobi je čak 21 krevet . Srušena je staza koju su Bojanić i Raka napravili u prošlom serijalu

FARMA-1.jpg




Pinkovo seosko imanje u Lisoviću skoro je spremno za nove VIP seljake, koji će se u nedelju useliti na „Farmu 3"!

Ekipa Pressa posetila je gazdinstvo na kome radnici Pinka privode radove kraju - muškarci kose travu i postavljaju police, dok je ženski deo ekipe zadužen za pranje posuđa, kačenje zavesa i širenje heklanih stolnjaka.

Prostorije farme ostale su iste. U spavaćoj sobi izbrojali smo 21 krevet, koji će još samo nekoliko dana biti prazni. Čajnici, drvene posude i šerpe čekaju vredne zvezde srpske estrade da zasuču rukave, dok su nove sekire naoštrene za jači deo ekipe.

Organizatori su srušili tuš-kabinu u dvorištu i kamenu stazu koju su Miloš Bojanić i Raka Radović napravili u prošlom serijalu. Na mestu gde je bio tuš nalaze se cepanice drva koje čekaju da ih novi ukućani spreme za ogrev. Za nove farmere neće biti zime - u dnevnoj i spavaćoj sobi nalazi se „smederavac", a postoje i peći u štali, gazdinoj kući i sobi za izolaciju.


FARMA-2.jpg



Famozno kupatilo u Lisoviću, na koje su se mnogi žalili, ostalo je isto. VIP seljaci će se kupati u velikom, drvenom buretu ispod kojeg je metalno korito i kofa sa natpisom „voda za kupanje". Za one koji će donositi vodu spreman je bunar, kao i nekoliko drvenih avana za presipanje vode. Starinski umivaonik prvi će „vipovcima" poželeti dobro jutro.

U dvorištu još uvek radnici kose, spremaju seno i doteruju drva za ogrev. U štali više nema krave Bilje, ali se majstori trude da ciglama popločaju pod da bi kravama bilo toplije budući da meteorolozi najavljuju hladnu zimu. Bašta koju su zasadili prethodni ukućani uveliko je urodila plodovima kukuruza, a ponegde se nazire i pokoja tikva.

Spremačice su u kući oprale sudove, postavile šolje, vaze i ukrasne stolnjake, dok još samo na nekoliko prozora nedostaju zavese. One se trude da nove farmere dočeka čista VIP koliba, a metla i đubrovnik će im omogućiti da tako i ostane. Novi farmeri, dobro došli!


FARMA-3-ANTRFILE.jpg




Farmeri Sanja Radinović, Aca Ilić i Marija Jakšić!

Folk pevač Aleksandar Ilić i bivša mis Vojvodine Sanja Radinović biće učesnici novog serijala „Farme", koja startuje u nedelju veče! Kako Press saznaje, misica je već potpisala ugovor sa producentima popularnog rijalitija, dok suprug pevačice Biljane Jeftić još uvek razmišlja da li da prihvati ponudu! Osim njih dvoje, planirano je da se kao učesnica pojavi i glumica Marija Jakšić koja se svojevremeno obnažila za srpski „Plejboj"!

U razgovoru za Press Aca je priznao da bi trebalo da bude jedan od VIP seljaka na Pinkovom imanju u Lisoviću.

- Još uvek pregovaram sa producentima Pinka! Oni imaju neke svoje uslove, ja svoje, ali mislim da će se to dobro završiti, na obostrano zadovoljstvo. Odluka svakako mora da se donese danas, jer rijaliti počinje u nedelju. Inače, samo su mene zvali da uđem, jer moja supruga Bilja mora da ostane sa sinom budući da je on pošao u školu. Mislim da bih se lepo snašao na „Farmi". Kao mali često sam odlazio na selo, tako da mi takvi poslovi nisu strani, a za sve ostalo što ne znam ne bi me bilo sramota da pitam - rekao je Aca.

Izvor : Press
 
Natrag
Top