Član
- Učlanjen(a)
- 11.11.2012
- Poruka
- 2.164
Super, evo i jos par njih mi je na pm reklo da im ovako radi, znaci ispostujte ovo i uzivajte u sportskim prenosima.Sad radi, bilo je do ovo fusion
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Super, evo i jos par njih mi je na pm reklo da im ovako radi, znaci ispostujte ovo i uzivajte u sportskim prenosima.Sad radi, bilo je do ovo fusion
Kad si se već potrudio da to tako lepo objasniš ajde reko da probam ispočetka. Obrisao, instalirao fusion itd ali se isto događa, ne znam koga bi optužio nego XPKo nema fusion instaliran, nek prati sledece slike:
Da li imas dva accounta na xbmc i da li si i sada instalirao fix? Posto mi se cini da jesi, a naveo sam da probate kad sve uradite po ovom postupku bez fixaUporo pokušavam i neće! Pretpostavljam da je do Wina. Ako je neko zaludan nek pogleda ovaj log fajl, možda i pronađe neko rešenje za mene. A ako ne - opet dobro, neću više ni pokušavati.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/45451868/xbmc.log
U cemu je problem? Ovo ocitava takoreci TS Engine, prvi put to malo duze traje i onda krene da puni. Da li si strpljivo malo sacekao jer ako mislis da ne treba ovako, treba.Kad si se već potrudio da to tako lepo objasniš ajde reko da probam ispočetka. Obrisao, instalirao fusion itd ali se isto događa, ne znam koga bi optužio nego XP
Problem je što učitava,učitava,učitava (probao na 5-6 različitih) ali mu se nije omakelo da ga i učitaU cemu je problem? Ovo ocitava takoreci TS Engine, prvi put to malo duze traje i onda krene da puni. Da li si strpljivo malo sacekao jer ako mislis da ne treba ovako, treba.
Nemam dva acconta na xbmc-u. Tek sam nedavno i počeo da ga koristim i to zbog addonova. Probao sam i bez fixa i sa fixom. Isto se dešava. Čak šta više, prijavljuje mi da fix nije dobro instaliran. Ma nešto je do wina sigurno. Davno sam ga instalirao, ko zna kakvog đubreta ima u njemu. Hvala tebi u svakom slučaju, Kad reinstaliram win probaću ponovo.Da li imas dva accounta na xbmc i da li si i sada instalirao fix? Posto mi se cini da jesi, a naveo sam da probate kad sve uradite po ovom postupku bez fixa
Po ovom uputstvu iz fusiona, ne treba posle toga fix. Fix je radjen za prethodnu official verziju, a ova je unofficial update. Mora biti da je do systema, nesto se ne podudara i to ce tek reinstall sistema resiti. Obavezno kad uradis reinstall napisi da li ti tada radi, bas me zanimaNemam dva acconta na xbmc-u. Tek sam nedavno i počeo da ga koristim i to zbog addonova. Probao sam i bez fixa i sa fixom. Isto se dešava. Čak šta više, prijavljuje mi da fix nije dobro instaliran. Ma nešto je do wina sigurno. Davno sam ga instalirao, ko zna kakvog đubreta ima u njemu. Hvala tebi u svakom slučaju, Kad reinstaliram win probaću ponovo.
Probaj iz drugog source-a, livetv, atheneta, livefootballvideo, mozda taj source sto pokusavas nesto kod tebe nece zbog podrucja ili ko zna cega.Problem je što učitava,učitava,učitava (probao na 5-6 različitih) ali mu se nije omakelo da ga i učita