Spiware dosada-muka

Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
149
Sve koji znaju kako bih mogao resiti problem nek napisu,ali da je ozbiljno resenje.Naime vec izvesno vreme mi se na mozzili firefox mesto naslovne-home stranice koju sam stavio google javlja neka my start .Skenirao sam kompjuter sa Nod nije nasao,antimalware nasao ali ne to,i loaris trojan remower inace eliminise i spiware nasao ,obrisan i nemam problem do sledeceg startovanja racunara.Inace mi se javlja i prozorcic dole u desnom cosku(vidi sliku).Kako resiti trajno problem sem ponovnog dizanja sistema.Da napomenem svi programi antivirusni su registrovani.Nesto je skidano i pokupio sam to.Hvala svaki ozbiljan predlog bi dobrodosao.upload_2013-12-27_19-20-54.png

Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
149
Koristio i spiware doctor,Spy Hunter je isto nasao ali njega nisam uspeo reg skinuto odavde...:gl_sigh:

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.084
U extenzijama i pluginovima obrisi ako imas neki koji ti nisi instalirao. Kucas u adress bar-u about:config resetuj start page i search engine podesavanja na default. Mozda je lakse da koristis hel/firefox troubleshouting/reset firefox ili da pronadjes profil folder i obrises ga, kliknes start i prekopiras ovo: %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\ i obrises default folder i napravis novi profil(mozda je neophodno da ukljucis da prikazuje skrivene fajlove i foldere).

Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
149
Pojedine fajlove nece da obrise u profil folderu ,probacu jos,dali bi pomogla uninstalacija mozile.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.396
Ako ne uspe probaj reinstal Mozille i to probaj neku stariju verziju,preporucio bih ti Mozilla 12.

Natrag