Šta je novo?

Spektakl na nebu u čast Mejdena! (VIDEO)

  • Začetnik teme maja_jevtic
  • Datum pokretanja
M

maja_jevtic

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
9.949
OVO U BEOGRADU JOŠ NIJE VIĐENO: Spektakl na nebu u čast Mejdena! (VIDEO)
- Pokazaćemo apsolutne mogućnosti aviona kroz ovu tačku što će, verujem, biti pravo uživanje za publiku - poručio je pilot Vladimir Bulat koji će uoči koncerta britanskog sastava izvesti akrobatsku aero tačku iznad Kalemegdana


Akrobatski pilot Vladimir Bulat iz Beograda, član aero kluba “Falcons” iz Zrenjanina, izvešće akrobatsku tačku pre nastupa grupe “Iron Maiden” 17. juna na Kalemegdanu!


Posebnu tačku u trajanju od sedam minuta, iskusni pilot priprema već danima sa svojim kolegama iz kluba, a na ovu ideju je došao još kad je koncert objavljen, budući da je i sam veliki fan “Mejdena”, ali i kako kaže, jer mu je pevač benda Brus Dikinson kolega pilot.


Foto: Promo

Inače, Bulat će koristtii pravi akrobatski avion marke “Zlin 526F”, nekada veoma popularan i kod pilota u SFRJ. Za ovu priliku donji deo aviona je posebno oslikan sa likom popularne maskote benda Edijem sa omota za album “Aces High”, i istoimenu pesmu koja govori o vazdušnoj bici za Britaniju u Drugom svetskom ratu.

- Pokazaćemo apsolutne mogućnosti aviona kroz ovu tačku što će, verujem, biti pravo uživanje za publiku – poručio je Vladimir Bulat i tako najavio vazdušnu uvertiru za muzički spektakl na Kalemegdanu.


Foto: flickr/Mike__Lawrence

Ulaznice po ceni od 2.990 i 3.500 dinara (parter 1 i 2) mogu se kupiti na svim prodajnim mestima “Eventima”, a za sve koji u Beograd dolaze na dan koncerta, biće obezbeđene dve blagajne na koncertnoj lokaciji u Bulevaru vojvode Bojovića, gde će moći da se kupe ulaznice za parter po nepromenjenim cenama!

Pogledajte deo tačke koju je Vladimir Bulat posvetio “Mejdenima”:

Telegraf.rs
 
Top