Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
I ja bih robota koji moze da obavlja i neke druge stvari...
...nesto poput ovog samo sa mnogo vise mogucnosti... a odjelo joj netreba, barem sto se mene tice...

a zamislite tek da je stvarno ovako...

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Sta si bre napeo sa tim robotima jbt patak ....

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Nedjelja je danas, Petak ce morati da se naceka... a ko ce koga jos cemo vidjeti... samo mi nije jasno kako sam ja to od jutros napravio preko 50 postova. :???:

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Ja vise necu spamovat... ali moram... sta da se radi... dosada.... tmurno napolju... spamujem i tacka...

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
PISMO!

Blize se dani koji su me pre dve godine zavili u crno.
Kada sam bila mala, ti si me cuvao, igrao se samnom.Sve si mi dao, a najvise roditeljsku ljubav.
Posla sam u skolu, i bio si strog prema meni(sada znam zasto).Uvek si sakrio sve moje lose ocene od majke.Onda su dosle lude godine, i tu si znao za sve moje ludarije sto sam radila, i to si krio od majke, da me ne bi ona kaznjavala.Hvala"
Dao si mi veliku ljubav, a bio si strog.Sada shvatam i zasto, i za to sam ti zahvalna.
Dosao je rat i mnoga bola i suza si preturao zbog toga.Mnogo ti je nedostajala sva ta ravnica u kojoj si se rodio i odrastao. Mnogo bola je bilo u tvojim ocima cak i kada se rat zavrsio.Sve sam to videla u tvojim ocima.Al ipak si bio veseo covek i voleo si drustvo i pesmu i koju casu crnoga vina.
I dosla je ta prokleta bolest i taj 7.9..-Otisao si tiho tog nedeljnoga jutra.U svom krevetu si zaspao za uvek.U meni ostavio veliku bol i prazninu.
Sada si medju andjelima.Ti to mesto i zasluzijes
Pocivaj u miru Bozjem, dragi tata..

(Napisite i vi nekome pismo, nemorate da ga imenujete)

Natrag