spajanje pc sa tv

Član
Učlanjen(a)
04.08.2011
Poruka
37
spojeni su mi pc i tv i sve je radilo do jutros kad sam gteo da pustim film da gledam na tv. na tv je crna slika ali pojavljuje se slika sa monitora ali na manje od sekunde samo trepne ... pomoć ako neko zna šta je?

Član
Učlanjen(a)
05.10.2009
Poruka
17
Kako su ti povezani TV i PC? Ako se tu ništa nije rasklimalo probaj desni klik na sam monitor pa podesi u graphic properties ili graphic option. Videćeš, samo će ti se kazati šta treba da radiš. Idi i u ''Properties'', opcija settings.

Član
Učlanjen(a)
04.08.2011
Poruka
37
komp ga primećuje i sve funkcioniše i sve je naštelovano kako treba otkad imam komp filmove gledam preko njega na tv kad ono juče ujutro šok privezao sam ga i na drugi tv a ono isto . crn ekran i samo trepne slika (zamućena)... proverio sam kablove nisu rasklimani.

Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
komp ga primećuje i sve funkcioniše i sve je naštelovano kako treba otkad imam komp filmove gledam preko njega na tv kad ono juče ujutro šok privezao sam ga i na drugi tv a ono isto . crn ekran i samo trepne slika (zamućena)... proverio sam kablove nisu rasklimani.
Verovatnoi je neki bag u sistemu,probaj TuneUpUtilities on ce verovatno ukloniti bag sa sistema.....
upao mi neki virus pa mi je poremitio i veb kamericu dali ima leka a da nerušim sistem
Pitanje nije postavljeno na pravo mesto,trebao si da otvoris novu temu al aj....koji AV koristis.......

Natrag