spajanje particija

Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
109
HD mi je podijeljen na tri paricije C,D i E. Posto mi je na C particiji ponestalo prostora, planirao sam da sve podatke sa D particije prebacim na drugi HD i tako ocistim D particiju, a zatim da je spojim sa C particijom. U tom slucaju bi mi HD bio podijeljen umjesto dosadasnjih tri na dvije particije. Molio bih ako neko ima vremena da mi kaze kako da to odradim, a da nezeznem nesto. Procitao sam neke tutorijale na forumu oko prosirenja particija, ali nisam nasao ovaj slucaj ukidanja jedne particije i pripajanje drugoj. Molio bih da mi kazete da li je ovaj postupak rizican za podatke. Hvala na razumjevanju svima.Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
13.03.2010
Poruka
40
externi hdd sve prebaci na njega da netrošiš cd i vrijeme to nećeš nikako napravit a da ne sje... sve podatke to je moje mišljenje

Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
109
hvala momci, ali mislim da niste procitali moje pitanje vezano za spajanje particija C i D.

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Možeš povećati ili smanjiti particiju sa programom Partition Magic ,ali da je obrišrš skroz i povećaš za to drugu mislim da ti to neće ići ni sa reinstalacijom windowsa jer će ti uvijek izbaciti grešku već budeš morao formatirati sve particije i onda ćeš moći obrisati jednu a gb doodjeliti drugoj.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2011
Poruka
1
prebaci saC na D,a zatim sve na E tek onda spajaš ili radiš bilo sta sa nekim programom za spajanje

Natrag