spajanje particija

Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
109
na hd imam tri particije c,d i e. posto mi je ponestalo prostora na c particiji, planirao sam da d particiju smanjim za 15 gb i to pridodam c particiji odnosno da sa tih 15 gb povecam c particiju. sve dobro zamisljeno, samo neznam kako da to odradim. ako neko ima vremena da mi to polako objasni.

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Mislim da to mozes odraditi sa Partition Managerom.Imas tutorijala na netu o tome.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
mozes to odraditi sa partition magicom, prvo moras jednu particiju smanjiti kako bi mogao povecati drugu

Član
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poruka
229
Skini ovaj program:Hotfile.com: One click file hosting: Partition.Wizard.Professional.Edition.v5.2.rar.Instalisi ga registruj ,imas i key.Otvori ga i idi na opciju (Merge),zatim klikni misem na particiju koju hoces da spojis sa tvojom C particijom.Uostalom malo procitaj sve ti pise na engl.

Dodato posle 17 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

• Spajanje particijske funkcije vam mogu pomoći spajanje dva susjedna particije. Ova funkcija radi samo za NTFS particijama. Ako je Vaš particija FAT12/FAT16/FAT32, molimo koristite "Pretvori FAT NTFS" funkciju particije čarobnjaka, pretvoriti particiju u NTFS particiju.

Za početak spajanje particija, kliknite Spoji s particije izbornika. Alternativno, možete početi spajanje particija klikom pisma particije iz Akcijskog ploči.

Korak jedan: Odaberite particiju koju želite proširiti na popisu particija. Ova particija će biti proširen na uključuje sve sadržaje iz susjednih particija koja će biti izabran u drugom koraku.

merge1.jpg

Korak dva: Odaberite susjedne particiju koja će se spojiti na prethodnu particiju. Svi podaci na toj particiji ce biti spojena na širenje particiju da izabrani u prvom koraku.

Korak tri: Odaberite ime za novu mapu.

merge2.jpg

Pogon E će biti proširen na 139,54 GB. I podaci pogon F će biti pohranjeni na E: \ merged_partition_conten

Poslednja izmena:
Natrag