Soraja Vučelić

Hoyas
LEGEND
Učlanjen(a)
06.06.2009
Poruka
21.085
Soraja Vučelić

sorajavucelic.jpg


Ime: Soraja
Prezime: Vučelić
Nadimak: Sara
Datum rođenja: 16.11.1986.
Horoskopski znak: Škorpija

Izjava:

Drugačija sam i zbog toga smatram da zaslužujem da dobijem ovakvu priliku.

Biografija:

Soraja ima 24 godine i poreklom je iz Hrvatske ali trenutno živi u Beogradu. Bavi se modelingom i učestvovala je u brojnim spotovima i reklamama. Nema uzore a najviše voli putovanja i šoping. Sluša zabavnu muziku i voli da gleda horor filmove i komedije. Omiljeni sport joj je fudbal. U kuću Velikog Brata bi ponela telefon kako bi mogla da komunicira sa voljenim osobama.

Moto:

Sve se može kad se hoće.

Motiv:

Ulazak u kuću Velikog Brata je za mene veliki izazov i mislim da nakon tog iskustva mogu da napredujem u svom poslu.

Savršen dan:

Odlazak u šoping, teretanu, kozmetički salon, šetnja po lepom vremenu, bioskop i provod sa drugaricama.

Zanimanje:

Modeling

Obrazovanje:

Srednja škola

Mesto stanovanja:

Beograd

Bračno stanje:

Neudata

Ukratko o sebi:

Za sebe kaže da je iskrena, temperamentna, privržena, druželjubiva, pravedna, osetljiva ali i osvetoljubljiva bez dlake na jeziku.
 
Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Soraja pokazala sisu (Foto 18 +)

Soraja pokazala sisu (Foto 18 +)

imgres.asp


5. april 2011. 12:13
Najatraktivnija učesnica Velikog brata Sara Vučelić ima ozbiljnih problema sa svojim poprsjem.

Iako je već prve večeri Sara počastila gledaoce svojim grudima koje su uspele da u jednom momentu izlete iz njene haljine, od tada je počela da pazi pred kamerama, ali i zbog Duška koji je opsednut sa njom.



sara-grudi.jpg

Međutim, Sari se jutros desio peh sa spavaćicom pa je jedna dojka iskočila iz nje, a naravno kamere su sve to zabeležile.


svetplus
 
Član
Učlanjen(a)
14.06.2011
Poruka
6
Iskreno govoreci, Soraja mi se cini kao neinteligentna osoba. Mnogo voli da se svadja ali u toku tih rasprava ne moze da prilozi nijedan validan argument. Sve sto zna je da vredja i da se dere. Brendona stalno napada kako decko hoce da bude u centru paznje, ali se u stvari toliko ljuti zato sto hoce da je reflektor na njoj, a ne na njemu. Nemojte me pogresno shvatiti, Brendon jeste vise kao zena nego muskarac, ali priznajem da je pametniji od nje... Mada nije ni on nista posebno, u toku njihovih rasprava, Soraja se dere i vredja ga, a on samo ponavlja da ona ide da se " femka ". Realno, najpametniji ukucani su Dusko i Horvat, a za ove ostale nemam reci... Soraja je kao klinka, Brendon je zena, Nemes glumi nekog Alfa Muzjaka, a u stvari je nezreo, i to dooosta, Bojana je neprimetna od prvog dana, Nikola i Lester su previse bezobrazni, o Nirmalu " Zaveri " da ni ne pocinjem, Marijana je kol'ko tol'ko ok, ali ipak je uzasno to sto radi suprugu, jedino Horvat i Dusko nisu izvestaceni... Dusko narocito... Jeste da je covek priglup, ali je iskren i jednostavan...
 
Natrag
Top