Sony Experia M4 aqua

Učlanjen(a)
01.11.2010
Poruka
36
Uzeo sam telefon pre nekih 2 meseca stavio micro sd 14 giga stikliro sve da mi prebacuje na nju isad mi se pojavljuje da nema dovoljno mesta u tel. Sta da radim,?
 
Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
916
ti možeš na sd karticu da staviš da idu slike video i glazba ali aplikacije idz na uređaj i na nekima to možeš prebaciti neke ne sve aplikacije ručno na sd karticz a na nekima ni to ne ide zato to ručno pregledaj di ti je špa
 
Učlanjen(a)
26.03.2010
Poruka
4.536
pozdrav imam sony m4 i stalno mi blokira sta da radim hvala
Evo da odgovorim i na ovo pitanje...sto se tice telefona xperia m4 aqua telefon je jedan od losih modela xperia u poslednje vreme desavaju se razni bagovi.... pun ih je servis...probajte da uradite restart telefona na fabricka podesavanja mada mislim da posle nekog oderedjenog vremena ponovo ce da blokira.Ne volim da pljujem telefone pogotovo Sony, ali m4 aqua je razocarao.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
11.02.2013
Poruka
65
Ja ga imam vise od godinu i po dana (do novembra tacno 2 godine). Ako mi verujete, ni jedan jedini veci problem nisam imao, jedino sto nije dobro je mala interna memorija, ostalo radi sve savrseno, pogotovo od azuriranja na android 6.0. Ne znam kako ti blokira, sta sve imas instalirano, kod mene se to jos nije desilo, imam prepunu memoriju, cesto ne mogu da azuriram aplikacije, pa moram pojedine da brisem. Moj je uzet u vipu.
 
Natrag
Top