Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Software za dizajn pečata?

provokator

provokator

Član
Pozdrav
Smile
......potreban mi je neki softver za izradu pecata tj dizajn...u mom slucaju potrebno je uraditi okrugli pecat samo sa tekstom, bez slika....nista komplikovano ali treba da izgleda profesionalno...probao sam neke tutorijale sa cs i word pravljenjem i nisam se snasao......nasao sam neki ruski online program koji mi savrseno odgovara ali se placa...ako neko ima ideju neka postavi link ili da neki savet......hvala
Smile
 
provokator

provokator

Član
rad sa corelom ne poznajem i jako sam los u tome....pokusao sam nesto preko video tutorijala koje sam nasao na youtub-u i nisam uspeo...."najlakse se snalazim" sa fotoshopom i to imam neku stariju verziju cs3 ali ni tu nisam uspeo gledajuci razne tutorijale...ostaje mi samo neki softwer koji je bas namenski za ovu vrstu dizajna.....video sam da ste pronasli onaj ruski program Stamp.....deluje odlicno i uspeo sam da dobijem neku registrovanu verziju preko torenta ali kada ga instaliram dobijem sledeci problem (vidi sliku)....kako da namestim da mi ovo bude citljivo??
 

Prilozi

1

1mapstnod

Član
...nista komplikovano ali treba da izgleda profesionalno
rad sa corelom ne poznajem i jako sam los u tome....pokusao sam nesto preko video tutorijala koje sam nasao na youtub-u i nisam uspeo...."najlakse se snalazim" sa fotoshopom i to imam neku stariju verziju cs3 ali ni tu nisam uspeo gledajuci razne tutorijale
Ako se nisi snašao sa video tutorijalima, tada ne znam šta da ti kažem. Nažalost, "profesionalni izgled" obično traži ozbiljnije poznavanje alata kojim se pravi i malo više rada od "nista komplikovano".

...ostaje mi samo neki softwer koji je bas namenski za ovu vrstu dizajna...
Predlog koji si dobio od slobaboske72 deluje dobar. Gimp je program iz iste grupe kao i photoshop, stom razlikom što je gimp potpuno besplatan kao i plagini za njega.

... ali kada ga instaliram dobijem sledeci problem (vidi sliku)....kako da namestim da mi ovo bude citljivo??
To je ruski program i njegov user interface je na ruskom, tj. tekst je na ruskoj ćirilici. Možeš da probaš da promeniš lokalizaciju win-a na ruski. Naravno, ako ne znaš ruski moraćeš da prevodiš svaku stavku koja te bude interesovala.
 
1

1mapstnod

Član
... i dalje drzi te upitnike...
To znači da tvoj win ne poseduje ruske fontove. Ako se ne varam, to se rešava instalacijom LIP-a (Language Interface Pack) za ruski jezik [1].
Pošto će ti ceo win biti na ruskom, pitam se koliko ima smisla sve ovo raditi?

BTW, jesi li proverio da li se u programu može menjati jezik interfejsa?

[1]
Kod:
https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/manufacture/desktop/available-language-packs-for-windows
 
provokator

provokator

Član
da, to stvarno nema nikakvog smisla......evo postavicu ovde registrovanu verziju programa pa ako neko skine i uspe da procacka neka postavi kako.....drugacije ne vredi

Stamp 0.85 reg.
 
HyperSnap

HyperSnap

VIP
Kod:
https://www.stampsealmaker.com/downloades.html
Kod:
https://www.stampsealmaker.com/
Na srpskom jeziku i mnogim drugim

114595
 
Top