UPLOADER
Učlanjen(a)
27.05.2013
Poruka
1.908
Ja sam imao sličan problem pre 2-3 god ,stalno mi falilo kredita, dok sam shvatio skinulo mi bogznakoliiko.
Problem nisam resavao moljakajuci provajdere ,jer je to unapred ossuđeno na propast !
Resio sam problem tako sto sam reinstalirao anddroid ,na jednom tel u cijanogenmood , a na drugom nisam siguran ali neki orgiinal(falsifikata) sa xda-developers foruma.
Posle toga nikakvih problema sa mob !

Da, trpanje kojekavih eseta,adguarda,caalbockera... samo zauzima memoriju a ne rešava problem u potponosti !

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Istina je da ne resava problem u potpunosti, ali mi ovde pokusavamo da lociramo uzrok. Inace da je istina da ovi programi ne resavaju problem onda niko ne bi upotrebljavao firewall, svi bi pustili uzde i kako hoce neka ide. Niko ne bi upotrebljavao proxy, VPN i tako dalje da ne otkrivam karte u ovoj temi.
Situacija je malo ozbiljnija nego sto se u svetlu povrsne analize prikazuje. Osim smakinjanja vasih kredita, tu su i malo ozbiljnije stavke, pitanje ko te gleda preko tvoje kamerice na telefonu, ili digitalnog televizora(nema firewall), koji je potpuno bez zastite. Pa sta mislis zasto se preslo na digitalnu, zbog sekiracije vasih potreba? ..e i nije bas tako. Jeste da su poenta uvek pare, al ne-dao Bog da nekom od njih zahvali bubreg, eto ih kod tebe...odma. Kao fora nije izdrzao u bolnici i to je to.
Reinstalacija mobilnog mozda i moze da pomogne, ali imajuci u vidu da vas recimo windows u startu spijunira na vasem rodjenom aparatu, postavlja pitanje i na ostalim konzolama.
Sve u svemu Jole je platio ceh sada, a kako ce biti to je tema za razmatranje.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
probao sam sve sto mi je palo na pamet,a i one predloge telenora,pa taj Call Blocker.Sve je to privremeno.da mi je znati gde se nalaze,pa da ponesem 5 L benzina i da pospem po vratim i prozorima i kresnem sibicu i odem polako.kada pogledam bolje je sto neznam,jer u afektu sam stvarno spreman za zlo svasta da ucinim.na kraju ko ih hebe nisu se od mene ovajdili ni 1000 din,jadni oni ljudi koji kasno primete ili ih nahvataju na paketu(Postpeid),citao sam po netu njima i u cugu skidju po 600 din.Pa posle placaju velike racune.mislio sam,ako resim problem da podelim na forumu ne bi li ljudi uspeli da se rese gadova,ali lopovi kao lopovi kad udju u kucu,porasturaju sve i sto im treba i sto ne.Gamad,a drzava ih stiti.citao sam negdejedan stariji covek u nekom mestu,napadnu ga dvojica dilbera i on se otrgne i ode u kucu,a to bilo u avliji.Uzme pusku i tipovi kad su videlipocnu da beze,on pripuca na jednog i rani ga u nogu.I sad cica u istraznom,njega maltretiraju,a ova dvojica se setaju ko zna gde i traze novu zrtvu.Cica slucajno cuo od jednog pandura iz hodnika da ih poznaju i da je rekao da ce ih uhvatiti kad naprave vece zlo.To znaci da mora da ubiju nekog da bi ih oni pritvorili.Bem ti pravdu nasu.

UPLOADER
Učlanjen(a)
27.05.2013
Poruka
1.908
Istina je da ne resava problem u potpunosti, ali mi ovde pokusavamo da lociramo uzrok. Inace da je istina da ovi programi ne resavaju problem onda niko ne bi upotrebljavao firewall, svi bi pustili uzde i kako hoce neka ide. Niko ne bi upotrebljavao proxy, VPN i tako dalje da ne otkrivam karte u ovoj temi.
Situacija je malo ozbiljnija nego sto se u svetlu povrsne analize prikazuje. Osim smakinjanja vasih kredita, tu su i malo ozbiljnije stavke, pitanje ko te gleda preko tvoje kamerice na telefonu, ili digitalnog televizora(nema firewall), koji je potpuno bez zastite. Pa sta mislis zasto se preslo na digitalnu, zbog sekiracije vasih potreba? ..e i nije bas tako. Jeste da su poenta uvek pare, al ne-dao Bog da nekom od njih zahvali bubreg, eto ih kod tebe...odma. Kao fora nije izdrzao u bolnici i to je to.
Reinstalacija mobilnog mozda i moze da pomogne, ali imajuci u vidu da vas recimo windows u startu spijunira na vasem rodjenom aparatu, postavlja pitanje i na ostalim konzolama.
Sve u svemu Jole je platio ceh sada, a kako ce biti to je tema za razmatranje.

Bravo ,ko te gleda (dok sam ja na strazi ),sve stoji ali reinstalaccija je činjeicno stanje , jedino sim moze da izda ,ali poklonis je beskucniku pa nek prate :D ,i njemu skidaju tesko steceni kredit .
Šala mala ,znam da da nije smesno da te neko potkrada , ali pronaci nesto u androidu sto su ubacili oni koji su ti prodali isti... ?
Zasto gubiti vreme na istrazivanje legalno instaliranog hacka /?

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Dok sipujes benzin ispod praga odvoji malo glavu od epicentra podpaljivanja, da ti udatni blast ne podprli kosu i obrve, jel bi to stvarno posle steta bilo, ako se ja pitam. :D
Ne boj se,policu posle uzisloj jos 2 metra od zgrade i polako zapaliti i gledati kako se lepo siri plamen.Puste zelje.Vec me je prosao taj bedak,neka ih,valjda ce i njih neko skresati za pare,pa da bude posto kupljeno,tolko i prodato.To mi je ispocetka dolazilo na pamet,sad mi pala kanta sladoleda na glavu.

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
A pa nije ovo jos zavrseno, sad treba da vidimo kako se nova kartica da se ponasa u telefonu. Kad Jole uplati 200 kinte na novoj kartici, nek saceka jedno tri do sedam dana da vidimo. Ako se ovo opet pojavi onda je relefon zarazen i zreo je za reinstal. Dobro sad mozda i ne reinstal, jel to pravi neka aplikacija koja se relativno "lako", odstranjuje. Ali moramo sacekati ...
...Lili, sad vido, djavolji broj imam u zahvale, spasavaj me ...inace ostajemo na ovu temu doveka ...

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
A pa nije ovo jos zavrseno, sad treba da vidimo kako se nova kartica da se ponasa u telefonu. Kad Jole uplati 200 kinte na novoj kartici, nek saceka jedno tri do sedam dana da vidimo. Ako se ovo opet pojavi onda je relefon zarazen i zreo je za reinstal. Dobro sad mozda i ne reinstal, jel to pravi neka aplikacija koja se relativno "lako", odstranjuje. Ali moramo sacekati ...
...Lili, sad vido, djavolji broj imam u zahvale, spasavaj me ...inace ostajemo na ovu temu doveka ...
Uradio sam reset komlet telefona na fabricka podesavanja,pa kada zamenim karticu i stavim je,javicu kako se ponasa.A uzecu manji paket gde ne treb da se potpisuje nikakav ugovor,tako ako se desi ponovo da mogu da je iseckam sa klestima za secenje sajlica celicnih.Inace za ostale koji su citali,a imali su ili nisu ovaj problem.Ima vise ovih cetvorocifrenih brojeva.a to su 1553,1991,3663 ima ih jos ali ih nisam zapamtio.znaci ako bilo sta dobijete sa ovih brojeva dobro pazite da ne prihvatite njihove ponude,vec da ih obavezno odbijete.Imate one komande "Prihvati" "Odbi",ja verovatno nisam odbio to jer znam da sigurno nisam prihvatio njihovu pnudunego sam samo brisao te poduke,ali je veoma bitno odbiti te ponude,pa onda izbrisati poruku.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Gresis, zamka je napravljena da kad odbijes isto ti je kao da si prihvatio. Kad se to desi sa porukom ne pretiskaj nista nego potpuno ugasi telefon, a posle kad ukljucis, idi u poruke i od "spolja", izbrisi poruku. To sam se sada setio da sam citao ranije ...to je jedino resenje za ove agresivne poruke.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Dobro je to znati.Zahvaljujem.Ne moze nista covek sam,mora pomoci sa strane za Cyber kriminal.Dobro da si mi to rekao,mozda bi opet napravio istu gresku.Pu,pu,pu.Daleko bilo za sve koji imaju te Andrid telefone,kao pametne,a glupi su da gori ne mogu biti.Imam jos neku staru Nokiu,mislim da je 35 10 ili 30 10.samo mi je zao sto nema kameru kad mi dodju unuci da ih islikam i stavim slike u komp i gledam ih kad nisu tu.

Natrag