Smrzavanje slike!!!

Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
23
Win XP SP2 - grafička: ATI Radeon 9200 SE. Slika mi zaostaje prilikom gledanja videa s YouTube-a. Glas je ok, ali slika na trenutke zastajkuje. Gledanje DVD-a je sasvim u redu. .Isto na Mozilli i IE. U Device Manageru nemam nijednog upitnika, pa pretpostavljam da je s driverima sve u redu.Na Internet se spajam D-linkom (Wireless) :fool:

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Deinstaliraj posojeci Flash PLayer pa skini i instaliraj novi.

Kod:
[url=http://get.adobe.com/flashplayer/]Adobe - Install Adobe Flash Player[/url]

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Instaliraj i Flash Player kao što kaže senator a evo ti kodeke koje ćeš instalirati

Kod:
[URL="http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm"]Free-Codecs.com : Download K-Lite Codec Pack 8.2.0 FULL, K-Lite Codec Pack 8.2.0 STANDARD, K-Lite Codec Pack 8.2.0 BASIC : K-Lite Codec Pack is a collection of codecs and related tools[/URL]

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
29.12.2011
Poruka
239
Ili jednostavno skini i instaliraj
Kod:
Free-Codecs.com : Download K-Lite Codec Pack 8.2.0 FULL, K-Lite Codec Pack 8.2.0 STANDARD, K-Lite Codec Pack 8.2.0 BASIC : K-Lite Codec Pack is a collection of codecs and related tools

A SVE MOZES GLEDATI PREKO GOM PLAYER

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
07.10.2011
Poruka
164
Druze moram da te razocaram ali sumnjam da ti problem u maticnoj,moj kolega je imao isti problem na starom racunaru,filmovi,klipovi,sve radi perfektno ali kada otvori nesto na You tube-u opterecenje procesora skoci na 100% i krene da secka video,ubli smo se par nedelja da resimo problem ali nista nije pomoglo,ni razne verzije kodeka,flash playera,ni reinstalacija sistema,nista, dok nismo probali sve komponente na drugoj maticnoj ploci gde je sve radilo normalno.Tako da ako imas mogucnosti probaj komponente na drugoj ploci pa vidi mozda je i kod tebe isti problem...

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Lord Vivec nekako mi je to ne logično da je matična ploča u pitanju jer nigdje veze ali eto ako ti kažeš da si riješio problem sa drugom matičnom pločom onda ok.

Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
23
Instalirao kodeke i Flash Player,update Jave, ali sve je ostalo isto.Riješim li problem,javim.Tnx...:)

Natrag