SMRDI KAO U ŠTALI Neprijatan miris se širi Beogradom!

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.549
SMRDI KAO U ŠTALI Neprijatan miris se širi Beogradom!
Blic
Stajsko đubrivo, štala, feklalije - samo su neki od opisa kojim su se poslužili Beograđani kako bi opisali neprijatan miris koji se širi duž cele prestonice!

Mnogi Beograđani koji su ovog petka odlučili da ovu tropsku noć provedu u baštama restorana i kafića, žale se na istu stvar - veliki smrad koji podseća na miris stajskog đubriva. Našoj redakciji javili su se čitatelji i sa Vračara, Dorćola, Voždovca i uskog centra grada.

- Nepodnošljivo je i neverovatno kako se to oseća. Uopšte ne može da se otvori prozor - kaže nam jedan Dorćolac.



Beograđani su svoje impresije izneli na društvenim mrežama a jedna od njih glasi: "Nešto opasno smrdi u gradu na Zoo vrt, a nije Zoo vrt" i "Nešto u vazduhu smrdi kao štala".

Ovo nije prvi put da se Beograđani žale na smrad koji se oseća u vazduhu ali se on simptomatično javlja kada su u gradu velike vrućine pa uzroci tako mogu biti brojni.

- Dešava se da u ovo vreme se đubre njive i poljoprivredna dobra u okolini Beograda, što može da objasni neprijatan miris. Dodatno ih raspiruje vetar, ali i visoka temperatura - rekao je za "Blic" Darko Glavaš, direktor "Beokom servisa".

Do sledećeg jačeg vetra, Beograd izgleda ostaje u oblaku ovog smrada
 
Natrag
Top