Smiješne vijesti

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Bračanin uštedio na popravku automobila tako što je spriječio curenje iz hladnjaka ulošcima za inkontinenciju


Izvor: newsbar tv

Lokalni mladić Arsen Braus tvrdi kako je uspio bez ijedne kune popraviti kvar na svom Stojadinu. Dok se vozio sa svojom djevojkom Milenom od Supetra do Bola, Arsen je primijetio da mu temperatura motora na Stojadinu iznenada raste, zbog čega je zaustavio automobil. Nakon što je otvorio haubu primijetio je da hladnjak curi kao impulsi na telefonskoj govornici kada zove majku, jer on zna da je mobilni telefon luksuz koji nikome nije potreban. I bio je u pravu. Jer da je imao telefon možda bi pao u napast da nazove mehaničara. Ali ovak je ostao čvrst.

– Svi mi govore da trebam promijeniti auto, ali meni je žao, pa moja Stojka još nema ni 40 – požalio se Arsen ističući kako bi zbog loše turističke sezone novi automobil sada morao otplaćivati puna dva mjeseca.
Ali Arsen se nije predao, odlučio je sam riješiti problem. Budući da je Stojadin curio djevojka mu je ponudila svoje uloške, ali on je znao da je problem s curenjem hladnjaka muški problem i da ga tako treba i rješavati. Osim toga, ženski ulošci u najboljem slučaju koštaju 20 kuna. Stoga je zasukao rukave i na hladnjak i riješio problem kao pravi muškarac – tako što je na cijev hladnjaka postavio TENA Men Level 3 uloške za inkontinenciju.

Osim što su najsigurniji upijajući zaštitni ulošci s velikim kapacitetom čija dvostruka jezgra može upiti i najveće količine tekućine, Arsen je njihov uzorak nabavio potpuno besplatno, jer TENA Men daje besplatne uzorke svima koji imaju problema s inkontinencijom – ili s hladnjakom.

Nakon što je riješio problem s automobilom, Arsen je svoju djevojku, kao pravi gentleman odveo na plažu gdje su uživali sjedeći na terasi kafića i ispijajući vodu iz slavine. Ali Arsen nije kao i drugi Bračani, on zna da je žena vrijednija od svog novca ovog svijeta, stoga je svojoj djevojci ponudio da joj, ukoliko ona to želi, zasladi vodu šećerom za kavu.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
PROGRAMER STAVIO ZIMSKE TOČKIĆE NA KANCELARIJSKU STOLICU


Izvor:Njuz

Programer Jovan Perić (27) iz Beograda objavio je da je na svoju kancelarijsku stolicu stavio zimske točkiće za predstojeću sezonu, čime je postao prvi čovek koji je počeo da koristi zimsku opremu u kancelarijskim uslovima.
On je objasnio se na ovaj čin odlučio jer više nije mogao da sluša kolege vozače kako danima pričaju samo o zimskim gumama.

– Po ceo dan pričaju o markama guma, tipovima šara i dodatnoj zimskoj opremi. Osećao sam se isključenim, kao da nemam o čemu da pričam sa njima, uopšte nisam mogao da se uključim u razogovor. Zato sam na svih pet točkica postavio zimske gume, kao i male lance za sneg i držaću ih do 1. aprila – naveo je Perić.

On kaže da, iako možda deluje da je u pitanju samo njegova želja da sebi obezbedi temu za razgovor sa kolegama, zimski točkići poboljšavaju i bezbednost tokom vožnje u fotelji.

– Novi točkići mnogo bolje prijanjaju za podlogu i više mi se ne dešava da proklizam po podu kad se malo jače odgurnem od jednog stola do drugog. Takođe, kočenje je mnogo kraće nego sa običnim letnjim točkićima – objasnio je Perić i dodao da se nada da će i druge kolege poći njegovim stopama, to jest tragovima i ugraditi zimske točkiće.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Zagrepčanka (96) oborila svjetski rekord na 100 metara trčeći za slobodnim mjestom u tramvaju


Izvor: newsbar tv

Borba za slobodno mjesto u tramvaju ili autobusu ponekad iz umirovljenika izvuče nadljudske napore. Lakat pod rebra, vrh kišobrana u leđa ili rafalni udarci vrećicama ispod pojasa samo su neke od posljedica jurišanja penzionera na slobodna sjedala.

Ti juriši na sjedala ponekad ostavljaju bez daha, a jutrošnji sprint zagrepčanke iz Adamoveca Katice oborio je svjetski rekord u sprintu na 100 metara. Vidjevši tramvaj koji je prolazio cestom, gospođa se namrštila kako bi skenirala ima li slobodnih mjesta, a onda je podigla obrve očito vidjevši jedno mjesto. Odgurnula je trudnicu i počela sprintati prema stanici brzinom koja nikad nije viđena, čak niti atletskim mitinzima.

Nova svjetska rekorderka tvrdi da je osjetila čim je vidjela mjesto da je samo njezino i božje te da ga mora imati. Iz atletskog saveza poručili su da je možda oborila i rekord u skoku u dalj jer je s vrata odmah doskočila na jedino slobodno mjesto.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Umirovljenici tužili Durex jer im kondomi padaju tijekom seksa

Izvor: newsbar tv

Umirovljenici okupljeni u inicijativi pod nazivom “Špageti” odlučili su tužiti proizvođača kondoma tvrdeći da su proizvodi koje oni stavljaju na tržište tehnički neispravni. Na ovaj su se potez odlučili nakon što se sve više umirovljenika počelo žaliti da im kondomi neprestano padaju tijekom snošaja.

Od proizvođača traže da uklone nedostatak uvođenjem pojačane gumice na rubu kondoma ili da im vrate novac. Umirovljenici se nadaju kako će Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi imati više razumijevanja za njihov problem te da će na listu besplatnih lijekova uvrstiti i kondome s gumicom ušivenom u obrub.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Ekološka katastrofa u Münchenu: Bosanac pola sata pali Golfa 2, dim od lož ulja proteže se sve do Kölna

Izvor: newsbar tv

Velika ekološka katastrofa potresa Njemačku. Oblak crnog dima koji se protezao od Münchena sve do Kölna uznemirio je njemačku javnost i unio nemir među domicilno stanovništvo.

Iako se u početku sumnjalo na teroristički čin dosad neviđenih razmjera, policijskim očevidom utvrđeno je da se samo radi o dimu odvrnute Bosh pumpe u kombinaciji s lož uljem u TAS-ovom Golfu 2 ’84-tog godišta, kojeg već pola sata pokuša upaliti Meho A. državljanin Federacije BiH.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Djevojka zadobila opekline drugog stupnja jer se udala za ‘sunce mamino’


Izvor: newsbar tv

Djevojka je završila na hitnoj za vrijeme medenog mjeseca nakon što se udala za ‘sunce mamino’, a nije koristila kremu za sunčanje. Djevojka je zadobila opekline drugog stupnja već prvog dana medenog mjeseca kada je shvatila da će morati živjeti s ‘maminim sinom’ koji ne zna pospremati za sobom, a i kuhanje jajeta mu je pravi izazov.

Iako se djevojke već godinama upozorava da izlaganje ‘suncu maminom’ može imati štetne posljedice po kožu, neki ne doživljavaju upozorenja ozbiljno jer misle da imaju tvrdu kožu. Ipak, ‘sunca mamina’ uzrok su mnogih sunčanica pa čak i opeklina, što je na vlastitoj koži iskusila i nesretna mladenka.

Ona je zadobila opekline drugog stupnja kada je zamolila supruga da stavi kuhati tijesto dok se ona vrati s tržnice, a po povratku ju je dočekao požar u kuhinji jer je ‘sunce mamino’ stavilo tijesto na otvoreni plamen.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Influencerica koja je nestala kada je pao Instagram pronađena u školi bez šminke i kamere


Izvor: newsbar tv


Nakon što je Instagram, iznenada i potpuno neočekivano pao na više od sat vremena, nepovratno je uništio živote tisuća mladih influencera. Neki su od njih, zbog činjenice da sat vremena nisu mogli influencati na svoje fanove, pali u komu, neki su počinili virtualna samoubojstva a zabilježeno je nekoliko slučajeva u kojima su se influencerice odale religiji i otišle u samostane.

Javnost je najviše potresla priča mlade i mega popularne ‘utjecajnice’ MoxyDoxyPoxy, koja je nestala iz roditeljske kuće onog trenutka kada je pao Instagram. Roditelji ju nisu mogli pronaći jer kao i svi roditelji današnjih tinejdžera nisu znali ništa o njoj, a kako je Instagram pao, nisu joj mogli niti poslati poruku.

Kako da čovjek pronađe svoje dijete kada ono već dva sata nije objavilo fotografiju na Instagramu? Kako? – zapitao se brižni otac.

Policija je odmah nakon prijave krenula u potragu, no niti nakon četiri sata surfanja pro društvenim mrežama nisu pronašli nikakvu aktivnost nestale utjecajnice, pa su počeli sumnjati na najgore – virtualnu smrt.

No, onda su dobili poziv s jedinog mjesta gdje niti jedan roditelj nikada ne bi tražio svoje dijete – iz škole. Nazvala ih je razrednica s informacijom kako nepoznata djevojka čitav dan sjedi na mjestu njihove kćeri. Roditelji su zajedno s policijom pohitali prema školi, gdje ih je dočekao stravičan prizor: Njihova kćer je sjedila u školskoj klupi, bez šminke, telefona i kamere i čitala knjigu.

Majka je pala u nesvijest, a otac nije želio prihvatiti činjenicu kako je njegova kćer tako ružna bez šminke. Policija je odmah pozvala hitnu šminkersku službu koja je vratila djevojku u virtualni život.

MoxyDoxy je već nakon tri sata objavila svoju prvu fotografiju i nastavila utjecati na svoje pratitelje, no, brojni utjecajnici nisu imali tu sreću stoga će 10. ožujak ostati upisan crnim slovima u Instagramov online kalendar.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Prema novom ekološkom pravilniku, Golfovi I i II morat će proći dimnjačarsku provjeru prije tehničkog


Izvor: newsbar tv

Prema novom ekološkom pravilniku svi Golfovi jedinice i dvojke morat će proći dimnjačarski pregled prije odlaska na tehnički.

Kako bi registrirali svoje legendarno “najbolje auto na svijetu” ovlašteni dimnjačarski obrt obavit će detaljan pregled ispušnog sustava.

Provjeravat će se stanje ložišta, dimnjaka, razina ugljikovog monoksida, a s dimnjačarskom četkom na sajli temeljito će se iščistiti sva zaostala čađa. Ovoj novini osobito se vesele bosanski dimnjačari, jer znaju da kad takva odredba dođe u Bosnu i Hercegovinu, dimnjačarstvo će postati najunosnije zanimanje.

Zakonodavcu je ovo naravno prvi korak, jer plan je da sva Volkswagenova vozila bez obzira na godište i generaciju prolaze ovakve preglede jer im poslije dizelgatea u SAD-u više nitko ne vjeruje oko razina zagađenja.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
INVESTITORI ZAINTERESOVANI ZA GRADNJU MINI-HIDROELEKTRANA NA BEOGRADSKIM ULICAMA


Izvor:Njuz

Sve veći broj investitora širom Srbije odustaje od gradnje mini-hidroelektrana na planinskim rekama i ulaže u podizanje malih elektrana na beogradskim ulicama.
Milosav Gavrilović, vlasnik firme Mini-Miki-Hidro kaže kako su mu snimci poplava na beogradskim ulicama učvrstili odluku da ubuduće ulaže samo u male elektrane u prestonici Srbije.

Naša studija pokazuje da je iskorišćenost snage planinskih reka neuporedivo manja od reka koje teku Beogradom čim padne prvi jači pljusak. Od gradske vlasti čekamo dozvole za mini-hidroelektrane na oko 50 uličnih vodotokova, ali ne sumnjamo da ćemo ih dobiti već za koji dan, da odmah krenemo sa gradnjom i iskoristimo ove junske kiše – kaže ovaj investitor.

Ulična korita u Beogradu pokazala su se savršena za velike protoke vode i visoku iskorišćenost snage za proizvodnju električne energije. Ključne mini-hidroelektrane postavićemo na slivu Poenkareove i Dunavske ulice, u Valjevskoj, u garaži Ada mola, kao i po autobusima u kojima šiklja voda iz poda, gde očekujemo maksimalno generisanje struje i najveći profit – zaključio je ovaj investitor.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izrazio je zadovoljstvo što investitori prepoznaju vodene tokove beogradskih ulica kao plodno tle za svoj biznis i da će gradska vlast po hitnom postupku rekonstruisati gradsku kanalizaciju tako da joj maksimalno smanji poprečni presek kako bi što više vode ostalo za mini-hidroelektrane na ulicama Beograda.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
OTVORENA SEZONA KUPANJA U “ADA MOLU”


Izvor:Njuz

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je podizanjem Plave zastave svečano otvorio sezonu kupanja u tržnom centru “Ada mol”.
Plava zastava je, prema njegovim rečima, najviše međunarodno priznanje kvaliteta vode i bezbednosti u ovom tržnom centru.

Beograđani su danas dobili još jedno kupalište na kom će moći da pronađu spas od letnjih vrućina. Reč je o najatraktivnijem kupalištu u gradu, uređenom po najvišim svetskim standardima. Građani ne moraju da brinu ni kada je kvalitet vode u tržnom centru u pitanju pošto će ga Gradski zavod za javno zdravlje kontrolisati dva puta sedmično – rekao je Radojičić i dodao da je trenutni kvalitet vode na zadovoljavajućem nivou.

U “Ada molu” će biti prisutan dovoljan broj licenciranih spasilaca, pripadnika policije, komunalne policije i Hitne pomoći. Da bi sve prošlo kako treba, potrebno je da se posetioci pridržavaju uputstava koja su propisana, odnosno da u buticima ne preplivavaju preko bova koje su postavljene iz bezbedonosnih razloga, kao i da se stariji građani, a i svi oni koji imaju problema sa zdravljem pre ulaska u neki od butika obavezno jave spasiocu – napomenuo je gradnonačelnik.

Radojičić je podsetio sve posetioce tržnog centra da “Ada mol” osim kupanja pruža i mnoge druge sadržaje, poput šopinga.
 
Natrag
Top