Slike automobila (Audi,Bmw,Ford...) P.S. dodajte i vi slike

Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
E ova farba je zanimljiva al bi mogla predstavljat problem drugim vozačima usled refleksije.
Razumijete šta hoću reći...
Trenutno ne mogu naći onog Mercedesa sa takvom farbom.
Ajd postavi ako nađeš...


JEL MOZE OVAJ??? :D

2004-Mercedes-Calendar-005.jpg


A evo i jos malo slika :)

mercedes-2.jpg


Vidite ovu makinu xD

audi-r10-04.jpg


Audi shark :)

audi-shark-concept-4-lg.jpg
 
Član
Učlanjen(a)
05.04.2010
Poruka
59
Jaooooooo na tog sam mislio....
Hvala ti!
Vrlo je neobično ali u pozitivnom smislu.
 
Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
E meni deluje kao foto-montaza al' necu da kazem da je nemoguce da se ovako ispolira i ofarba u metalic xD :D
 
Član
Učlanjen(a)
05.04.2010
Poruka
59
Pa znaš ono:"Može,a i ne mora bit´".
Mislim da je ovo moguće izvesti.
Jesi ti negdje na nekom sajtu našao tom Mercedesa ili si išao preko Google slike.
Ako si koristio Google reci mi šta si kucao za ključ pretrage..da bih onda poslije mogao nešto naći o ovom farbanju.
;)
 
Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
hehheeh trazio sam preko Google Pictures a kucao sam kolko se secam nesto Glossy Mercedes :D ako sam pravilno napisao ako neuspes tako da ga nadjes kucaj samo mercedes :)
car-375.jpg
 
Član
Učlanjen(a)
26.10.2010
Poruka
34
Na ovogodišnjem Los Angeles Design Challenge natjecanju, dizajneri iz Mercedes-Benzovog Advanced Design Studios ostavili su sve prisutne zatečenima kada su predstavili svoju revolucionarnu viziju budućnosti.

meca.jpg


Kriteriji za ulazak u natjecanje Los Angeles Design Challengea bili su sljedeći: izrada koncepta koji je siguran i udoban kompaktni automobil s četvero sjedala čija ukupna težina ne smije biti iznad 454 kg. Mercedes-Benz Biome Concept izrađen je prema tim kriterijima i ukupno teži 394 kg.
Futuristički Mercedes-Benz Biome koncept zapravo je model izrađen u stvarnoj veličini, a radi se o ekološki orijentiranom superautomobilu sa središnje postavljenim motorom kojim Mercedes-Benz direktno izaziva na dvoboj svog sunarodnjaka i dugogodišnjeg rivala BMW-a i njihov Vision EfficientDynamics ili skraćeno, Vision ED.
Koncept su kreirali dizajneri iz Mercedes-Benzovog studija za dizajn u Carlsbadu, Kaliforniji, a novi superautomobil je izuzetno elegantan i nizak coupe s četvero sjedala. Čovjek koji je stvorio Biome zove se Hubert Lee. On je također odgovoran i za novi agresivan izgled druge generacije CLS klase.
Pronašavši inspiraciju u prirodi, dizajnirali su vozilo koje je sastavni dio prirode od same izrade do ‘isteka trajanja’. Kada se jednom nađe na cesti, auto ispušta čisti kisik, a na kraju radnog vijeka može se jednostavno razgraditi ili reciklirati jer je u potpunosti biorazgradiv.
‘Mi smo, kao kreatori motornih vozila, htjeli pokazati našu viziju savršenog automobila budućnosti koji bi u potpunosti bio stvoren i koji bi radio u simbiotskom odnosu s prirodom. Mercedes-Benz BIOME je prirodni hibrid koji je sastavni dio našeg eko sustava. On raste i razvija se poput lišća na drveću’, kaže Hubert Lee. Biome bi skupljao energiju iz sunca i skladištio je u kemijskim spojevima u tekućem obliku, ono što Lee zove BioNectar 4534.

Dnevnik.hr
 
Natrag
Top