skriveni fajl na desktopu

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Skinuo malwarebytes chameleon i odradio sken-nema virusa. Odradio ovu opciju sfc /scannow, i izbaca sledecu poruku -
Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them. Details are included in the CBS.Log %WinDir%\Logs\CBS\CBS.log. Pogledao sfcdetails file nakon toga, ostale su neke stvari koje nije mogao da sredi, kaze source file in store is also corrupted... a sto se unlockera tice,ne mogu da ga skinem i instaliram jer ga avast i malwarebytes prepoznaju kao virus i ne dozvoljavaju download. Hvala svima na pomoci svakako :)
Probaj sa nekog drugog sajta i Ja imam i AV i Malwerbytes i nisam imao problema sa instalacijom Ulockera.

Probaj sa nekog drugog sajta i Ja imam i AV i Malwerbytes i nisam imao problema sa instalacijom Ulockera.
Evo skini odavde:
Kod:
http://www.filehippo.com/download_unlocker
i instaliraj,ako se slucajno malwerbytes pobuni,samo ga iskljuci na X i nastavi instalaciju.Bice sve u redu.

Poslednja izmena od urednika:
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Skinuo malwarebytes chameleon i odradio sken-nema virusa. Odradio ovu opciju sfc /scannow, i izbaca sledecu poruku -
Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them. Details are included in the CBS.Log %WinDir%\Logs\CBS\CBS.log. Pogledao sfcdetails file nakon toga, ostale su neke stvari koje nije mogao da sredi, kaze source file in store is also corrupted... a sto se unlockera tice,ne mogu da ga skinem i instaliram jer ga avast i malwarebytes prepoznaju kao virus i ne dozvoljavaju download. Hvala svima na pomoci svakako :)
Ukoliko nije uspelo da sredi, tj. kao sto kaze da su backup podaci takodje osteceni, trebalo bi reinstalirati sistem. Mada moze da se desi da je u pitanju neka modifikovana verzija windows-a, pa je to razlog(jer su promenjeni sistemski fajlovi). Mislim da ima mogucnost sfc komanda da skine originalne fajlove sa interneta ili sa diska(mada ako je radjen update vrlo cesto ne radi ova opcija sa diskom), ali ne znam je napamet, treba se izguglati... U svakom slucaju sigurnije resenje je reinstalacija sistema. Moze da se desi da osteceni fajlovi nisu toliko bitni, i nece smetati svakodnevnoj upotrebi, moze da se desi da je neki malware izmenio sistemske fajlove da bi omogucio pristup racunaru, a moze i da se desi da ce neki put praviti problem necem drugome, tako da mislim da je reinstalacija najsigurnije resenje, da bi se izbegli buduci moguci problemi.

Natrag