Član
- Učlanjen(a)
- 13.07.2009
- Poruka
- 339
Dobro novo pitanje Pariz je bio tacan odgovor
-Koje su boje duge?
Црвенa, наранџастa, жутa, зеленa, плавa, Индиго и љубичаста су дугине боје, али то није увек редослед боја којекоји се види
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dobro novo pitanje Pariz je bio tacan odgovor
-Koje su boje duge?
Bravoooooooooooooooooo srgapfc je pobedio na prvoj skoli na serbianforumu cestitaj tvom protivniku yukicu na borbi i ja te zvanicno proglasavam najpametnijim covekom na serbianforumu za sada i jel imas nesto da saopstis zbog ove odlicne pobede?Црвенa, наранџастa, жутa, зеленa, плавa, Индиго и љубичаста су дугине боје, али то није увек редослед боја којекоји се види
Mozes se prijaviti u maju na drugu skolu na serbian forumu do tada sve cestitke i tebi malo si bio zakasnio ali nema veze ljudi evo slobodno cestitajte i yukicu za pokazano znanje.Sad cu ja kao oni u kvizu Milke Canić "Slagalica".
Eto, nesto nisam bio u formi, trema, bla...bla...bla, protivnik je bio bolji i to je to.
Sve je ovo samo igra i ovom prilikom zelim da cestitam pobedniku i novom nosiocu titule najpametnijeg coveka na Serbian Forumu.
Ja kao drugoplasirani, zadovoljan sam sto sam, eto, malo gluplji, ali bice prostora za unapredjivanje.![]()
Moglo je ali nema koristi ako neko ovako vec zna to moze napisati pre ovoga sto trazi na netiCestitam al nije to to sve se moglo na netu naci a ti jovane kazes da ne moze!!!