Član
- Učlanjen(a)
- 13.07.2009
- Poruka
- 339
Dobro novo pitanje Pariz je bio tacan odgovor
-Koje su boje duge?
Црвенa, наранџастa, жутa, зеленa, плавa, Индиго и љубичаста су дугине боје, али то није увек редослед боја којекоји се види
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dobro novo pitanje Pariz je bio tacan odgovor
-Koje su boje duge?
Bravoooooooooooooooooo srgapfc je pobedio na prvoj skoli na serbianforumu cestitaj tvom protivniku yukicu na borbi i ja te zvanicno proglasavam najpametnijim covekom na serbianforumu za sada i jel imas nesto da saopstis zbog ove odlicne pobede?Црвенa, наранџастa, жутa, зеленa, плавa, Индиго и љубичаста су дугине боје, али то није увек редослед боја којекоји се види
Mozes se prijaviti u maju na drugu skolu na serbian forumu do tada sve cestitke i tebi malo si bio zakasnio ali nema veze ljudi evo slobodno cestitajte i yukicu za pokazano znanje.Sad cu ja kao oni u kvizu Milke Canić "Slagalica".
Eto, nesto nisam bio u formi, trema, bla...bla...bla, protivnik je bio bolji i to je to.
Sve je ovo samo igra i ovom prilikom zelim da cestitam pobedniku i novom nosiocu titule najpametnijeg coveka na Serbian Forumu.
Ja kao drugoplasirani, zadovoljan sam sto sam, eto, malo gluplji, ali bice prostora za unapredjivanje.
Moglo je ali nema koristi ako neko ovako vec zna to moze napisati pre ovoga sto trazi na netiCestitam al nije to to sve se moglo na netu naci a ti jovane kazes da ne moze!!!