skidanje slika

Član
Učlanjen(a)
21.01.2010
Poruka
5
ako je neko raspolozen da mi pojasni kako se skidaju slike i na kojem sajtu besplatno.molim vas detaljnije objasnjenje,hvala:roll:

Član
Učlanjen(a)
03.10.2009
Poruka
39
pa ako hoces da skines bilo koju sliku ides na google images,ukucas sta zelis,otvoris sliku,kliknes desnim klikom na nju i obelezis ,,Save Image As'' i tako je sacuvas... :)

Član
Učlanjen(a)
21.01.2010
Poruka
5
pa ako hoces da skines bilo koju sliku ides na google images,ukucas sta zelis,otvoris sliku,kliknes desnim klikom na nju i obelezis ,,Save Image As'' i tako je sacuvas... :)
hvala na odgovoru pravi ste friends!!!

Dodato posle 7 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

kakve slike.............
mislila sam na uopste slike koje su drugi postavljali a dozvoljene za skidanje,pa taj proces skidanja?hvala na tvom vremenu videla sam da si odlican poznavalac svega jos cu ti dosadjivati

Poslednja izmena:
__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Ma skidanje slika je u sustini jednostavno.......... Desni klik i Save Image As............ Dok s druge strane kod nekih nastaje komplikacija.............. Al ovo je najbrzi i najednostavniji nacin........ A i ostalo pitaj ako nije jasno

Član
Učlanjen(a)
21.01.2010
Poruka
5
Ma skidanje slika je u sustini jednostavno.......... Desni klik i Save Image As............ Dok s druge strane kod nekih nastaje komplikacija.............. Al ovo je najbrzi i najednostavniji nacin........ A i ostalo pitaj ako nije jasno
kao sto si rekao,jednostavno je,thanks!!!!

Natrag