Skandal u VB kuci: Tamarin decko preskocio ogradu i pretio Nikoli!

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Skandal u VB kuci: Tamarin decko preskocio ogradu i pretio Nikoli!

Sinoć se u kući Velikog Brata dogodio incident. Naime, Slaven, dečko stanarke Tamare Đorđević preskočio je ogradu i popeo se na zid visok pet metara iznad otpada, gde se sada njegova draga nalazi i počeo da viče na nju.​

128880_slika-za-sajt_f.jpg

Mladić, isprovociran ponašanjem svoje drage, koja se, otkako je ušla u kuću, ne odvaja od Nikole, pa čak ni u krevetu, tražio je od
Tamare da se izjasni o njihovoj vezi.

Kada se u raspravu umešao Nikola, stajući u Tamarinu zaštitu, Slaven mu je zapretio fizičkim obračunom, ali do toga ipak nije došlo.

Čim je čuo da dolazi obezbeđenje, momak je pobegao odatle, a policija je o svemu
obaveštena, zbog čega će Slaven biti priveden, a obezbeđenje u kući biće pojačano.

Podsetićemo, iako Tamara tvrdi da su ona i Nikola samo prijatelji, gledaoci, a samim tim i njen momak, imali su prilike da vide njihovo obraćanje Velikom Bratu, kada su tražili da budu obavešteni ukoliko ih partneri u spoljašnjem svetu ostave, kako bi mogli otvorenije da pokazuju svoje emocije.



velikibrat.us
 
Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Veliki brat: Tamarinog dečka privodi policija?! (Video)

Veliki brat: Tamarinog dečka privodi policija?! (Video)

imgres.asp

4. april 2011. 11:25
Posle incidenta koji se dogodio u kući Velikog brata, kada se dečko Tamare Đorđević popeo na zid visok pet metara, produkcijska kuća "Emoušn" obavestila je policiju o nemilom događaju, a obezbeđenje u kući je pojačano.

Veliki brat: Tamarin dečko provalio u kuću i pretio NikoliNaime, Slaven se u subotu uveče popeo na zid kuće urlajući na svoju devojku Tamaru, kojoj je postavljao uslov da se odluči između njega i ukućanina Nikole Maurovića. Tom prilikom, Slaven je i Marijani zagorčao život, otrkivši joj da su je se svi odrekli, nakon čega je Šibenčanka pala u totalnu depresiju.



svetplus
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top