Sjaj za usne otkriva da li žena želi seks

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
15. 03. 2010. 16:10h| Net.hr

Sjaj za usne otkriva da li žena želi seks

U prodaju je pušten sjaj za usne koji će muškarcu pokazati da li je žena spremna na seks.
Sjaj za usne Mood Swing Emotionally Activated napravljeno je u Kaliforniji, a funkcioniše na osnovu hemijskih procesa u telu žene.

Uz sjaj u tubi, koji košta 12 funti, dobije se i paleta boja koja muškarcima olakšava prepoznavanje partneričinih osećaja i stepen uzbuđenosti.

43558_sjaj-za-usne_f.jpg

Zavisno od boje sjaja muškarac će znati da li žena želi seks ili ne

"Boja sjaja se menja od crvene do svetlo ružičaste, zavisno od emotivnog stanja žene", rekao je portparol kompanije koja je proizvela sjaj.

Stručnjak za veze Lorejn Adams tvrdi da sjaj može odlično da posluži za razbijanje leda prilikom prvog sastanka.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Stručnjak za veze Lorejn Adams tvrdi da sjaj može odlično da posluži za razbijanje leda prilikom prvog sastanka.
Po običaju, "stručni" saveti dolaze iz Amerike, jer ako najpametnija, najromatičnija i najerotičnija nacija na svetu nema šta da kaže na ovu temu-ko će onda??? Ceo tekst i "istraživanje" dotične L.A. je više nego žalostan, a ovaj deo što sam citirao mislim da je sve prevažišao! Ako nekom treba nešto za "razbijanje leda na prvom sastanku", onda mu sjaj za usne dođe kao pećinskom čoveku mobilni telefon! Trema na prvom sastanku, ali sjaj za usne odmah vodi u krevet! Ma da, kao u sapunicama...

Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
hahhaha, smesno,pa to je kao kada bi napisala na celu:
spremna za sex...SEARCHING

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
u ovoj paleti šminke, nedostaje maskara, koja će da razaznaje da li je u pitanju spramnost na oral, anal...
i senka za oči, koja će promenom boje, da razotkriva pozu...
pa da čovek lepo čita ko Bukvar a ne tu da se nešto kao smara sa oću/neću/možda....
i

Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
^^
hahaha,prava stvar za suzbijanje bele kuge!!
jos ako se reklamira u grandu ima da postigne ogromnu popularnost...prodavace se kao alva. :)

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
...jedino me brine za ove literarne gromade što pišu knjige tipa "Kako osvojiti žensko srce..." "Kako do sigurnog seksa..." itd da im ta kozmetička industrija ne uzme leba iz ruku...

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Postoji jedna lepa knjiga ("Goli majmun") jednoga pametnog čike (Desmond Morrisa) koji je po obrazovanju zoolog (oksfordski đak) i od 1959. do trenutka objavljivanja knjige (1970,za dalje ne znam) bio upravnik odeljenja sisara Londonskog zološkaća.
Napriča on mnoge,mnoge interesantne priče (tj.analogije),između ostalog i neke vezane za rumenilo i vlažnost usana.Lično,mislim da je mužjacima (koristim ovaj termin aludirajući na pomenutu knjigu) starijim od 13 godina sve teže da protumače kakve im to signale ženke šalju (upravo zbog raznoraznih "pomagala" koja iskrivljuju poruku,naročito ako se neuko koriste).

Natrag