Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Sitnice koje menjaju izgled stana

  • Začetnik teme Nostradamus
  • Datum pokretanja
Nostradamus

Nostradamus

LEGEND
[h=1]Sitnice koje menjaju izgled stana[/h]

kraljevopress.com [TABLE]
[TR]
[TD="align: center"][TABLE]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]


Da li ćete promenom tepiha izmeniti karakter cele sobe? Uvek ste se pitali da li sofa odgovara boji zida? Da li zavese idu sa jastucima?


Predstavljamo vam nekoliko ideja o uređenju kuće koje će potpuno promeniti dizajn vašeg doma. - Tepih u dnevnoj sobi menja dominantnu boju sobe i diktira osećaj koji ćete imati kada u njoj boravite. Najjeftiniji način da ga promenite je da imate nekoliko manjih tepiha za sve sobe, pa da ih zamenjujete svakih nekoliko meseci. Leti vam teših i nije neophodan, pa ga operite i spremite u neki ugao da sačeka zimu.
- Kauč mora da bude nekoliko centimetara udaljen od zida. To će učiniti da prostor izgleda prostranije.
- Zidne police su odličan način da pokažete sebi i svima koji dođu kod vas ukrasne predmete ili knjige koje volite da sakupljate. One su jednostavne za instalaciju i mogu biti izvanredan ukras u svakoj prostoriji.
- Manji komadi nameštaja kao što su stočići i komode možete ukrasiti ukrasnim lepljivim papirom i time učiniti da izgleda novo i zabavno.
- Ukoliko imate bele zidove, birajte zavese u boji. neka budu providne, da bi što više svetla moglo da prodre kroz njih, ali da pri tom zadrže svoju funkciju čuvanja privatnosti.
- Ako je nameštaj beo, jastučnice neka budu šarene. Ukoliko je u boji, trudite se da se boja jastuka slaže, ali sa belom i bež ćete teško da pogrešite.
- Kupite ili sašijte mnogo jastučnica koje možete da menjate u skladu sa raspoloženjem.
- Ako imate decu ili psa, batalite belo osim ako ne želite da svo svoje slobodno vreme posvetite ribanju mrlja.
- Umesto slika, kupite nalepnice ili angažujte umetnika koji će vam erbrašom ukrasiti jedan zid u prostoriji zanimljivom šarom.
- Ukoliko su izodvi beli, zavese i nameštaj beli ili bež boje, samo jedan komad nameštaja u jarkoj boji daće potpuno drugačiji izgled celoj sobi.
 
Top