Šta je novo?

Sirija optužila fudbalere Barse da tokom igre šalju šifrovane poruk

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.056
Sirija optužila fudbalere Barse da tokom igre šalju šifrovane poruke protiv Asada! (VIDEO)Sirijska televizija emitovala prilog u kojem se "lepo vidi" da su formacija i igra Katalonaca u stvari mapa Sirije koja šalje tajne poruke pobunjenicima

Tan2012-3-7_2133307_1.jpg


Leo Mesi i njegovi saigrači iz Barselone rade za pobunjenike koji pokušavaju da svrgnu sirijskog diktatora Bašira Al Asada! Tako javlja sirijska državna televizija!?

Zvuči neverovatno, ludo, patološki bolesno, ali upravo ovakvim vestima sirijske vlasti “ispiraju mozak” ugnjetavanom narodu. U dnevniku je emitovan prilog u kojem se navodi da je formacija Barselone u meču sa Realom odigranom jesenas u stvari kodirana šema puteva za krijumčare oružja u Siriji koji snadbevaju pobunjenike!? Ni to nije sve. Sirijski voditelj kaže da lopta na terenu predstavlja konvoj sa oružjem u odnosu na raspored igrača na terenu koji predstavljaju pobunjeničke punktove. I tako pobunjenici gledajući “El Klasiko” znaju gde se nalaze njihova pojačnja i kamioni sa oružjem… U video materijalu, raspored igrača Barse na terenu je prekriven dijagramom mape Sirije, gde se “sve lepo poklapa”.

Sirijski novinar se posebno osvrće na Lea Mesija. Njegov pas prema Pedru na levom krilu, znači da je oružje stiglo u pobunjeničko utvrđenje Dir Al Zur. I tako “Terorista Mesi” šalje poruke sirijskim pobunjenicima, a Gavrdiola to sve kontroliše…

Izgleda da je sirijski diktator Bašir Al Asad veliki navijač Real Madrida… U sukobima koji u Siriji traju već par meseci, život je izgubilo skoro 10.000 ljudi.


(Telegraf.rs / A. G.)
 
Poslednja izmena od urednika:
Top