Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

SIMFONIJSKI ORKESTAR RTS-A U PARKU NA BANOVOM BRDU

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
SIMFONIJSKI ORKESTAR RTS-A U PARKU NA BANOVOM BRDUČetvrti muzički festival na otvorenom „Letnji dan – Matija Ban“, u organizaciji Turističko-sportske organizacije opštine Čukarica, biće održan u nedelju, 1. jula sa početkom u 18:00 časova na letnjoj sceni u parku na Banovom brdu.

Nakon Matije Dedića, Vlade Maričića, Jelene Tomašević, Novosadskog big benda, koji su na ovom festivalu nastupali u protekle tri godine, posetioci će i ove godine uživati u bogatom i raznovrsnom muzičkom i filmskom programu.

Čukarički letnji džez festival na otvorenom počeće nastupom Simfonijskog orkestra RTS-a sa dirigentom Bojanom Suđićem, a na repertoaru će biti najpoznatiji klasici i filmska muzika. Moderator je Dunja Petrić.

Nakon toga, u 20:30 časova na velikom platnu u parku u Požeškoj uslediće projekcija filma „Gorčilo jesi li ti to došao da me vidiš“- Milana Karadžića, u kome zapažene uloge tumače naši sugrađani i komšije Viktor Savić i Andrija Milošević.

Pozivamo Beograđane da dođu u parku Požeškoj, „ponesu“ dobro raspoloženje, priručno sredstvo za sedenje (ćebe, stolicu, jastuk) i uživaju u celovečernjem festivalu na otvorenom.

(24online.info)
 
Top