Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

SIMFONIJSKI ORKESTAR RTS-A U PARKU NA BANOVOM BRDU

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
Moderator
#1
SIMFONIJSKI ORKESTAR RTS-A U PARKU NA BANOVOM BRDU

Letnji-dan-Matija-Ban114371bca6abb194.jpg


Četvrti muzički festival na otvorenom „Letnji dan – Matija Ban“, u organizaciji Turističko-sportske organizacije opštine Čukarica, biće održan u nedelju, 1. jula sa početkom u 18:00 časova na letnjoj sceni u parku na Banovom brdu.

Nakon Matije Dedića, Vlade Maričića, Jelene Tomašević, Novosadskog big benda, koji su na ovom festivalu nastupali u protekle tri godine, posetioci će i ove godine uživati u bogatom i raznovrsnom muzičkom i filmskom programu.

Čukarički letnji džez festival na otvorenom počeće nastupom Simfonijskog orkestra RTS-a sa dirigentom Bojanom Suđićem, a na repertoaru će biti najpoznatiji klasici i filmska muzika. Moderator je Dunja Petrić.

Nakon toga, u 20:30 časova na velikom platnu u parku u Požeškoj uslediće projekcija filma „Gorčilo jesi li ti to došao da me vidiš“- Milana Karadžića, u kome zapažene uloge tumače naši sugrađani i komšije Viktor Savić i Andrija Milošević.

Pozivamo Beograđane da dođu u parku Požeškoj, „ponesu“ dobro raspoloženje, priručno sredstvo za sedenje (ćebe, stolicu, jastuk) i uživaju u celovečernjem festivalu na otvorenom.

(24online.info)
 

Top