Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

SIMFONIJSKI ORKESTAR RTS-A U PARKU NA BANOVOM BRDU

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
Moderator
#1
SIMFONIJSKI ORKESTAR RTS-A U PARKU NA BANOVOM BRDU

Letnji-dan-Matija-Ban114371bca6abb194.jpg


Četvrti muzički festival na otvorenom „Letnji dan – Matija Ban“, u organizaciji Turističko-sportske organizacije opštine Čukarica, biće održan u nedelju, 1. jula sa početkom u 18:00 časova na letnjoj sceni u parku na Banovom brdu.

Nakon Matije Dedića, Vlade Maričića, Jelene Tomašević, Novosadskog big benda, koji su na ovom festivalu nastupali u protekle tri godine, posetioci će i ove godine uživati u bogatom i raznovrsnom muzičkom i filmskom programu.

Čukarički letnji džez festival na otvorenom počeće nastupom Simfonijskog orkestra RTS-a sa dirigentom Bojanom Suđićem, a na repertoaru će biti najpoznatiji klasici i filmska muzika. Moderator je Dunja Petrić.

Nakon toga, u 20:30 časova na velikom platnu u parku u Požeškoj uslediće projekcija filma „Gorčilo jesi li ti to došao da me vidiš“- Milana Karadžića, u kome zapažene uloge tumače naši sugrađani i komšije Viktor Savić i Andrija Milošević.

Pozivamo Beograđane da dođu u parku Požeškoj, „ponesu“ dobro raspoloženje, priručno sredstvo za sedenje (ćebe, stolicu, jastuk) i uživaju u celovečernjem festivalu na otvorenom.

(24online.info)
 

Top