Sigurni nacini zarade na Internetu - Tutorijal

Član
Učlanjen(a)
27.04.2011
Poruka
7
PTC je skracenica od pay-to-click (zarada-po-kliku). Ovi sajtovi nude mogucnost zarade svojim clanovima tako sto posecuju sajtove sponzora koji su platili kako bi se reklamirali. Na vecini sajtova za svaku reklamu dobijate 0,01$ a dnevno možete pregledati 4-20 reklama(u zavisnosti od toga koliko vam placaju po kliku). Kada se registrujete na sajt kliknete na View advestment i odaberite koju reklamu zelite da posetite, naravno odradite sve koje su vam postavljene. Kada otvorite reklamu potrebno je samo da sacekate 30 sekundi po otvaranju stranice, i dobicete 0.01$ na svoj account. Kada se registrujete na neki PTC sajt dobijate svoj referal link tj. link koji sirite dalje po internetu. Preko tog linka se ljudi registruju na PTC sajt i za svakog dovedenog korisnika vi dobijate odredjeni procenat njegove zarade. Obicno je ovako: vas klik vam se placa 0.01$ a referalov(korisnik kojeg ste vi doveli) klik vam se placa 0.005$. Ako bi doveli samo 10 ljudi koji bi svaki dan gledali reklame, vasa zarada je onda:
Vasi klikovi 4x0.01$=0.04$
Klikovi 10 referala 10x4x0.005$=0.2$
Vasa dnevna zarada=0.24$
Vasa nedeljna zarada=1.68$
Vasa mesecna zarada=7.2$
Zato cu vam ja postaviti nekoliko PTC sajtova koje sam ja licno proverio, i koji su me isplatili na koje mozete da se registrujete. Svi sajtovi imaju forum i mozete videti sve zarade koje postavljaju nihovi zadovoljni clanovi.

onBux

4577956.jpg

Uz NeoBux svakako najpouzdaniji PTC sajt. Placaju 0.01$ za svaki klik, a za klik referala 0.005$. Novac isplacuju preko AlertPay i Pay Pall na skupljenih 2$. Sajt funkcionise na isti sistem kao i NeoBux, takodje postoji mnogo dokaza o isplati, i na njemu sam ja licno dobio isplatu koju mozete pogledati: adf.ly - shrink your URLs and get paid!
Link za registraciju:
Home

Increase Bux

IncreaseBux, jos jedan pouzdan PTC, dosta dokaza o isplati mozete nacu na internetu. Takodje su dobri zato sto placaju 0.02$ za vas klik, i 0.01$ za klik referala. Svakog dana ima po 5 reklama, novac isplacuju na AlertPay i Pay Pall na skupljenih 2$.
Link za registraciju:
https://incrasebux.com/register.php/Cp6nH.html

People String

-People String, to je socijalna mreza kao sto je Facebook, Twitter... People string ili posao bez ulaganja je zaista posao u koji netrebate uloziti niti 1 euro. POTPUNO BESPLATNO! Skupljaju se tzv. People Points (PP) i na kraju meseca na osnovu PP tj. vase aktivnosti na sajtu ti poeni se pretvaraju u novac, isplata se vrsi kada se skupi 25$ a isplacuju preko Alert Pay, Pay Pal...
-Sta trebate da radite da bi zaradili?
Uglavnom se radi o tome da se jednom ulogujete u svoj acount ujutro 5 minuta i uvece 5 minuta i tamo posetite nekoliko mesta za koje cete dobiti poene koji se na kraju meseca pretvaraju u novac.

-Gdje se nalaze PeopleString poeni?

1 - Posetite jednu od kategorija na levoj strani svog PeopleString acounta, kad se otvori kategorija kliknete na SHOP NOW i dobijete poene
2 - Posetite mailbox cashbox i dobicete poene
3 - Posetite desno MAIL people string i dobijete poene
4 - U gornjem desnom uglu je google pretrazivac za koji takodje dobijate poene kada nesto pretrazujete
5 - Kada se ulogujete ujutro i uvece isto dobijete poene6 - Dok igrate igrice takodje zaradjujete. Posetite PLAY GAMES gde se nalaze 3 igrice od kojih na svakoj dobijate poene.
**IGRA U KOJOJ JE RUCI - aktivna svakih 30 minuta.
**IGRA LOTTO OGREBI - aktivna svaka 4 sata.
**IGRA KOLO SRECE - aktivna jednom dnevno + ponovo aktivna za svakog novog clana (max 5x u toku dana)
Vrlo je zanimljivo i svakako treba probati. Evo tutorijal sta sve mozete raditi na People Stringu na srpskom jeziku:

Vazno je i da pozovete sto vise prijatelja, jer od njihovih aktivnosti i vi kao njihov referal dobijete deo njihovog iznosa, sve do 6-og levela vasih referala. Poeni se vrlo lako skupljaju i kada se registrujete automatski dobijete 0.10$ , potvrdite vas Facebook nalog i dobijete jos 0.10$. Svakako preporucujem da se registrujete i probate ovaj nacin zarade, i zovite sto vise prijatelja, sto vise njih se registruje i pocne da skuplja novac, vasa zarada ce biti veca. Na kraju meseca ce vam poeni koje skupite na osnovu vase aktivnosti na sajtu biti pretvoreni u novac, i kada skupite 25$ bice prebaceni na vas nalog za placanje(AlertPay, Pay Pall...)
Link za registraciju:
PeopleString

Poslednja izmena od urednika:
Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
jel moguce da za jedan dan zaradim 3-4 dolara??? odg. ovde ako se u opste vise i pojavis :D

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
xaxaxaxaxa.....to ti pricam :D .... samo lazu :S ....

Nisam ja to rekao.........

To sam se ja nasalio sa njim jer ga poznajem.......Inace sto se tice zarade nisam nikada ni pokusavao jer nemam puno vremena za to a nacitao se raznih komentara po netu i da moze se zaraditi a i suprotne........Tako da tu temu ostavljam otvorenu...zaradio nisam ali nisam ni pokusavao......

Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
hehhhhehe..... pa evo da ti kazem .... nmj ni pokusavati .... ja se nalozio prvih 3-4 dana i kliktao i kad sam video da za taj period nmg ni pola dolara zaraditi odustao sam .... a imao sam i 3 referalla -.- .....tako da sam sad potvrdio svoje misljenje o PTC-u

Natrag