ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
Ovaj moj projekat se sastoji iz cetri celine.Klikom misa na dugme Frodo pojavice vam se prozor gde dalje mozete pristupiti instalaciji XBMC Frodo media centra...
Posto zavrsite instalaciju dobicete jedan funkcionalni XBMC u SerbianForum stilu.....
Druga celina je Repo i ovo je nesto sto svako treba imati ko koristi XBMC.Napravio sam u Excelu jedan impozantni spisak od 1600 stavki,naravno u pitanju su klikabilni linkovi u dokumentu preko kojih mozete downloadovati gotovo sve za vas XBMC.Plugini,skripte,repozitotiji,.......
Klikom misa na Tutorial opciju otvorice vam se prozor u kome se nalazi u 3d opciji moji tutorijali vezani za XBMC multimediju na preko 600 strana.Sve znacajnije vezano za XBMC mozete u njima pronaci ,te imate opciju brze pretrage,zumiranja stranica,automatskog listanja.....i jos puno toga....
Cetvtra celina je SerbianForum i klikom misa na ovu opciju otvorice vam se u vas browser Sebianforum stranica i to deo Media Centri gde mozete pronaci gotovo sve vezano za vas XBMC....
Ovaj alat mozete downloadovati sa sledece adrese.....
Kod:
[url]https://dl.dropboxusercontent.com/u/33333836/XBMC-projekat.rar[/url]