SF Vip plejer

Učlanjen(a)
02.11.2010
Poruka
57
Probaj za početak sa najjednostavijim, Notepad++, vjerujem da će ti biti dovoljan. Ako ne, onda možda neki specijalizirani, ali da radi off-line, kao npr. ERD IPTV M3U Editor.
ne znam da li si me dobro razumio, imam neke liste koje su m3u url liste,i ne mogu nikako da otvorim sa bilo kojim m3u editorom, cak i sa tim ERD IPTV M3U Editorom

Učlanjen(a)
02.11.2010
Poruka
57
m3u url i m3u file je jedno te drugo nemoj brkat url nemožeš otvorit,m3u url staviš u internetski preglednik i skine ti se m3u file stime da je url lista ispravna i da radi
ne kontam sta mislis pod time "m3u url staviš u internetski preglednik i skine ti se m3u file..."
ove liste sto imam ispravne su ali ih ne mogu otvoriti da ih skinem kao file

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
370
ne znam da li si me dobro razumio, imam neke liste koje su m3u url liste,i ne mogu nikako da otvorim sa bilo kojim m3u editorom, cak i sa tim ERD
Dobro sam te razumio, a i kolega ti isto govori. Taj m3u link stavis u neki iternet preglednik, klikneš i skineš m3u file (txt file) koji onda otvoriš u nekom editoru i editiraš po želji. Ako ti je m3u link ispravan njega mozes direktno ubaciti u ERD IPTV M3U Editor i kad ti ga otvori uređuješ po želji, na kraju samo spremiš kao m3u txt file.

Učlanjen(a)
02.11.2010
Poruka
57
Dobro sam te razumio, a i kolega ti isto govori. Taj m3u link stavis u neki iternet preglednik, klikneš i skineš m3u file (txt file) koji onda otvoriš u nekom editoru i editiraš po želji. Ako ti je m3u link ispravan njega mozes direktno ubaciti u ERD IPTV M3U Editor i kad ti ga otvori uređuješ po želji, na kraju samo spremiš kao m3u txt file.
nisi ti mene razumio, taj m3u link je ispravan, ali nece nigdje da mi skine ni u kakvom m3u file ni u txt file a i nikako u bilo kom file.
p.s., taj m3u link otvaram preko IPTV TOOLS BY MAZERA AYENNA i radi tamo, ako zelis mogu ti poslati taj m3u link pa da vidim sta ces mi poslije toga reci

Učlanjen(a)
27.11.2021
Poruka
77
nisi ti mene razumio, taj m3u link je ispravan, ali nece nigdje da mi skine ni u kakvom m3u file ni u txt file a i nikako u bilo kom file.
p.s., taj m3u link otvaram preko IPTV TOOLS BY MAZERA AYENNA i radi tamo, ako zelis mogu ti poslati taj m3u link pa da vidim sta ces mi poslije toga reci
Jel je u pitanju super-tvnow ili?
Otupiste ga u pogresnoj temi

Poslednja izmena:
Natrag