SF Vip plejer

Učlanjen(a)
30.01.2012
Poruka
59
sve mi radi več od prve verzije samo ne mogu da gledam 4K live sportske kanale jer slika ne ide glatko stalno malo trza...na android tv to sve radi kako treba...imam w10 i AMD Ryzen 5 2400G with Radeon Vega graphic i 16GB RAMa... šta da radim...inače filmovi u 4K HDR REMUX sa preko 100GB u Kodiju rade bez problema...

Učlanjen(a)
29.01.2012
Poruka
606
Pozdrav, idi na Edit User i promeni HTTP request methods na GET.
Mozda proradi.
Pod kojom opcijom ovo da promenim? Vidim da imam samo da pišem neke stvari ali nemam nigde gde da promenim išta?

edit: Oh, ovo pišeš za mac liste, meni je problem da neće m3u listu da otvori

edit2: našao sam, radi tako :)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
03.01.2023
Poruka
49
Hi,
@salezli
what is the default user agent used by SFVIP?

Thanks.

Здраво,

који је подразумевани кориснички агент који користи SFVIP?

Хвала.

Zdravo, koji je podrazumevani korisnički agent koji koristi SFVIP?

Hvala.

Rechercher sur Google

VIP IPTV
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
953
Hi,
@salezli
what is the default user agent used by SFVIP?

Thanks.

Здраво,

који је подразумевани кориснички агент који користи SFVIP?

Хвала.

Zdravo, koji je podrazumevani korisnički agent koji koristi SFVIP?

Hvala.

Rechercher sur Google
Pozdrav.
Kod:
Mozilla/5.0 (QtEmbedded; U; Linux; C) AppleWebKit/533.3 (KHTML, like Gecko) MAG200 stbapp ver: 2 rev: 250 Safari/533.3

Učlanjen(a)
03.01.2023
Poruka
49
Thank you for your feedback.

Salezzli

I use Tivimate on Android TV and SFVIP on Windows. Certain Mac portals work with SFVIP but not with TIVIMATE, which is why I asked you which user agent you use to make TIVIMATE pretend to be SFVIP.

Thank you.

Хвала вам на повратним информацијама.

Користим Тивимејт на Андроид ТВ-у и СФВИП на Виндоусу. Одређени Мек портали раде са СФВИП-ом, али не са ТИВИМЕЈТОМ, због чега сам вас питао који кориснички агент користите да би се ТИВИМЕЈТ претварао да је СФВИП.

Хвала вам.
Hvala vam na povratnim informacijama.

Koristim Tivimejt na Android TV-u i SFVIP na Vindousu. Određeni Mek portali rade sa SFVIP-om, ali ne sa TIVIMEJTOM, zbog čega sam vas pitao koji korisnički agent koristite da bi se TIVIMEJT pretvarao da je SFVIP.

Hvala vam.

Natrag