SF Vip plejer

Učlanjen(a)
20.12.2020
Poruka
8
Ubedljivo najbolja aplikacija za IPTV za Windows 10/11, jedan od razloga zašto još uvek nisam prošao na Linux. Na Linuxu nema ni približno dobrih, naročito ako pričamo za mac liste. Hvala SaleZli i SF

Učlanjen(a)
12.02.2021
Poruka
11
Imam problem sa novijim i nnajnoviijim verzijama. Poslednja koja je radila bila je Ver. 1.2.5.7 x64. Posle updejta počelo je da neće da pokreće liste. Evo šta prijavljuje kao problem posle čega zatvori plejer. problem sfvip.PNG
Da li ima veze to što vozim Windows 7 (poslednji updt od jula 2025)? Ili nešto drugo? Pomagajte drugovi...

PS. Gde da nađem ovu ver. koja je radila? Hvala.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
946
Imam problem sa novijim i nnajnoviijim verzijama. Poslednja koja je radila bila je Ver. 1.2.5.7 x64. Posle updejta počelo je da neće da pokreće liste. Evo šta prijavljuje kao problem posle čega zatvori plejer. Pogledajte prilog 185382
Da li ima veze to što vozim Windows 7 (poslednji updt od jula 2025)? Ili nešto drugo? Pomagajte drugovi...

PS. Gde da nađem ovu ver. koja je radila? Hvala.
Stara verzija 1.2.5.7
Kod:
x64
https://epg.serbianforum.org/Alati/SFVipPlayer/SFVipPlayerx64/1.2.5.7.zip
x86
https://epg.serbianforum.org/Alati/SFVipPlayer/SFVipPlayerx86/1.2.5.7.zip

Učlanjen(a)
12.02.2021
Poruka
11
Stara verzija 1.2.5.7 radi. Sad još da nađem ber neku listu da je testiram i gledam. još nemam 15 postova.

Učlanjen(a)
28.01.2015
Poruka
88
Ove nove verzije SFVipPlayera su jako loše. :( Ništa više ne pronalaze Subititlese niti ijedne države ,a na Windowsima 11 sve nešto mrznu ,stekaju? Do sad je bijo za mene jedan od najboljih playera .Upotrebljavao sam sve verzije od samog početka do sad.Neznam šta se događa sa ovim dobrim playerom u zadnje vreme? Treba obdržati ovu staru verziju 1.2.5.7 jedina još za sada normalno radi .Lp Hvala

Učlanjen(a)
28.01.2015
Poruka
88
Nigdje ne pronalazi ništa Downloader Subititles ,niti bilo nakojoj verziji SFVipPlayera?Nijedne države od navedenih na spisku. Očigledno ta opcija nije više u funkciji?

Poslednja izmena:
Natrag