SF Vip plejer

Učlanjen(a)
12.04.2022
Poruka
33
Ti druze imas problemi so listite.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
If you mean playlists, I don't see any problem with it. Only problem with last 3 versions I noticed is there is not picture for any channel - all is just black screen - as well stream info is not visible.

Serbian auto translation: Ako mislite na plejliste, ne vidim nikakav problem sa tim. Jedini problem sa poslednje 3 verzije koji sam primetio je da nema slike ni za jedan kanal - sve je samo crn ekran - takođe se ne vide informacije o strimu.

Učlanjen(a)
26.08.2014
Poruka
17
Jas primer imam 10 plejlisti i site rabota so pedhodno apdjtuvanite verzii.

Učlanjen(a)
11.02.2022
Poruka
22
S ažuriranjem na verziju 1.2.7.95, izbornik postavki je ponovno nestao u polovici ikona

Prilozi

• sshot-qwq2444.png
    sshot-qwq2444.png
    12 KB · Pregleda: 19
Učlanjen(a)
12.04.2022
Poruka
33
@salezli Version 1.2.7.95 got still the same problem. Only black screen on every channel and every playlist. This started with version 1.2.7.92 so there must be some change causing this.

Serbian autotranslation: Verzija 1.2.7.95 je i dalje imala isti problem. Samo crni ekran na svakom kanalu i svakoj plejlisti. Ovo je počelo sa verzijom 1.2.7.92 tako da mora da postoji neka promena koja je uzrokovala ovo.

@izgubljen26 As we have the same problem, there must be something similar on our systems. What system version are you running? I'm running Win7 X64 SP1 with all ESU updates. Also check out your mpv.conf. This is my mpv.conf settings:

Serbian auto translation: Pošto imamo isti problem, mora da postoji nešto slično i na našim sistemima. Koju verziju sistema koristite? Ja koristim Win7 X64 SP1 sa svim ESU ažuriranjima. Takođe, proverite svoj mpv.conf. Ovo su moja podešavanja mpv.conf:

profile=gpu-hq
gpu-api=opengl
gpu-context=auto
spirv-compiler=auto
osd-border-size=2
osd-font-size=10
cache=yes
demuxer-max-bytes=32768MiB
demuxer-readahead-secs=60
sub-codepage=+cp1250
sub-scale-with-window="yes"
sub-pos=90
sub-font-size=50
sub-border-size=2
sub-shadow-offset=1
no-ytdl
af=lavfi=[loudnorm]

@Corbe This is not about playlist. I have much more playlists and none of them plays the video with versios 1.2.7.92-1.2.7.95. I can hear only audio, but the video screen is just black screen and there is not possible to show even stream info with "i" shortcut. So this must be some change in picture rendering in those versions.

Serbian autotranslation: Ovo nije stvar u plejlistama. Imam mnogo više plejlista i nijedna od njih ne reprodukuje video sa verzijama 1.2.7.92-1.2.7.95. Čujem samo zvuk, ali je video ekran samo crn i nije moguće prikazati čak ni informacije o strimingu pomoću prečice "i". Dakle, ovo mora da je neka promena u prikazivanju slike u tim verzijama.

Učlanjen(a)
20.07.2010
Poruka
8
Pozdrav svima. Sa novom verzijom 1.2.7.92 nije moguće editovati niti obrisati naloge-liste. Ako se pretragom liste-nalozi odvoje tada su obe funkcije (edit i delete) prisutne.
Nažalost, i u verziji 1.2.7.96, nakon ažuriranja pojavljuje se isti problem posle 143. liste. Hvala unapred, Salezli.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
12.04.2022
Poruka
33
@salezli Version 1.2.7.96 fixes the problem with black screen for me. Thank you. Nice work.

Serbian autotranslation: Verzija 1.2.7.96 ispravlja problem sa crnim ekranom za mene. Hvala. Lep posao.

Učlanjen(a)
03.01.2023
Poruka
41
Zdravo @salezli, održavajte softver ažurnim, i koristim ovu priliku da vas zamolim za najnoviji razvoj, molim vas, u vezi sa brzinom učitavanja VOD lista za vezu sa MAC-om, potrebno je nekoliko deset minuta za razliku od KSREAM KODOVA koji traje samo nekoliko sekundi.

i još jednom hvala @salezli

Hi to you @salezli to maintain software up to date, and I take advantage of asking you the last evolution please conceiving the loading speed of VOD list for the connection with Mac it takes more minutes unlike the Xream Codes which only takes a few second.And thank you again @salezli

Поздрав вама @salezli да бисте одржали у току и да вас ухватим и искориштавам да вас поставим последњу еволуцију, умислила је брзину учитавања вод листе за везу са Мац-ом, потребно је више минута за разлику од Ксреам кодова само неколико секунди.

И хвала вам поново @salezli

Učlanjen(a)
26.05.2016
Poruka
60
Pozdrav.
Nisam dugo "svracao",pa da upitam:postoji li SFVIP plejer za Linux?Ako ne,moze neka prepuruka za nesto slicno.
Crko mi Windows comp.,pa se sad "patim" sa Linuxom.
Pozdrav svima.

Natrag