Član
- Učlanjen(a)
- 16.08.2012
- Poruka
- 128
klikni na ekran, ctrl+c i imaš strem sa nekih listi, druga opcija url helper al' svakako ti stream neće dugo trajati pošto je s promjenjivim tokenomda li se moze izvuci stream iz mac liste u sfplayeru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
klikni na ekran, ctrl+c i imaš strem sa nekih listi, druga opcija url helper al' svakako ti stream neće dugo trajati pošto je s promjenjivim tokenomda li se moze izvuci stream iz mac liste u sfplayeru.
will be in one of next updatesHello
Is it possible to add individual proxy for each profile? Something like in the picture.
update v1.2.1.82Hello
Is it possible to add individual proxy for each profile? Something like in the picture.
uradi sa v1.2.1.82 ima nekih izmena imena za proxy u English.xamlovo je super sto je odradio salezli......sami mozete postaviti plejer na jezik koji zelite......
ja cu odraditi na nas jezik.....
Pogledajte prilog 148968Pogledajte prilog 148969
uradio samo da prisredim za 10 minuta i saljem....uradi sa v1.2.1.82 ima nekih izmena imena za proxy u English.xaml
ko uradi prevod jezika moze da mi posalje da proverim i ubacim u update
eh kad se asovi udruže,ne može da ne valja.još da se moj insekat ostvari pa u neki od update ubaci VPN pošto mi sfvpn ne radi(vjerovatno me zeza moj internet provider).uradio samo da prisredim za 10 minuta i saljem....