Jednostavnije. Dupli klik na Updater.exe u postojećem folderu SFVIP player-a i biće ti update na najnoviju postojeću verziju. PozdravPozdrav. Moze li mi neko dati link za skidanje SFVIP player. Posto na prvoj stranici (bar kod mene ) nece!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature may not be available in some browsers.
Jednostavnije. Dupli klik na Updater.exe u postojećem folderu SFVIP player-a i biće ti update na najnoviju postojeću verziju. PozdravPozdrav. Moze li mi neko dati link za skidanje SFVIP player. Posto na prvoj stranici (bar kod mene ) nece!
poslednja ver ispravljam neke sitne greske koje uvidim dok pregledam kod. verujem da je uvek bolje koristiti poslednju ver zbog novina, ispravljenih gresaka itd..Koju verziju preporučate? Dali je najnovija i najbolja? Hvl, Lp
ne zamjeri ti nama što smo dosadniposlednja ver ispravljam neke sitne greske koje uvidim dok pregledam kod. verujem da je uvek bolje koristiti poslednju ver zbog novina, ispravljenih gresaka itd..
radim na player-u kada imam vremena jer imam i druge obaveze, ne zamerite ako ima nekih gresaka.
Tebi hvala do neba na ogromnom trudu i strpljenju da nama udovoljiš. Neka te zdravlje služiposlednja ver ispravljam neke sitne greske koje uvidim dok pregledam kod. verujem da je uvek bolje koristiti poslednju ver zbog novina, ispravljenih gresaka itd..
radim na player-u kada imam vremena jer imam i druge obaveze, ne zamerite ako ima nekih gresaka.
To se pune liste ali ih mi još nemožemo nažalost vidjeti, treba pitat saleta zašto..Događa li se još kome da mu nekada SFvip player počne puniti RAM memoriju?
Meni se nekad dogodi da napuni 2-3 GB RAM memorije i ako ga ne ugasim
memorija će se samo nastaviti puniti.